Spillerkarakterer: Masser af lovende præstationer

Ashley Young var bedste Manchester United-mand, da det blev til en stensikker 4-1-sejr over Fulham. Dalot, Rashford og Mata imponerede også.

En overbevisende 4-1-sejr mod Fulham kaster selvfølgelig masser af gode karakterer af sig på en dag, hvor fire forskellige spillere kom på tavlen. Ashley Young, der scorede kampens første mål, får titlen som kampens spiller.

David de Gea – 6

Spanieren havde ikke særligt meget at lave, men lavede ingen fejl. Han vil nok være godt og grundigt irriteret over, at Kamaras straffesparksscoring tog et clean sheet fra ham.

Diogo Dalot – 8

Meget lovende præstation af Dalot, der særligt offensivt var meget iøjnefaldende. Lagde flere farlige indlæg ind fra højresiden og var en konstant trussel, når han igen og igen overlappede.

Chris Smalling – 5 (udskiftet efter 59 minutter)

Solid kamp fra Smalling, der ikke havde de store problemer med at afvise Fulhams offensiv og vandt sine dueller mod Mitrovic, der kan være en svær modstander. Havde dog sine problemer i opspillet.

Phil Jones – 7

Overbesinde indsats af Jones, der kom i vejen for mange af Fulhams angreb. Vandt sine hovedstødsdueller og løste et par farlige situationer flot.

Ashley Young – 9 (Kampens spiller)

Løste alle sine defensive situationer uden problemer og var manden bag Uniteds åbningsmål med et flot drøn fra en spids vinkel. Blev også noteret for oplægget til Rashfords mål og var Uniteds bedste mand mod Fulham.

Ander Herrera – 5

Herrera flyttede bolden fint rundt i United-offensiven, men brændte en stor mulighed for at bringe United på 4-0. Var også impliceret i Fulhams mål, da han begik straffespark.

Nemanja Matic – 7

Solid præstation af Nemanja Matic, der igen og igen stoppede Fulhams kontraforsøg. Der har ikke været mange af den slags præstationer fra Matic i denne sæson, men lørdag leverede han én af den slags præstationer, som han har gjort så mange gange i sin karriere.

Juan Mata – 8

Mata var involveret i mange af Uniteds angreb og var en stor del af årsagen til, at Uniteds offensiv fungerede godt mod Fulham. Scorede et fint mål til 2-0 og lagde op til Lukakus 3-0-mål.

Jesse Lingard – 6 (udskiftet efter 73 minutter)

I en ellers velfungerende United-offensiv var Lingard overraskende usynlig. Blev udskiftet i løbet af anden halvleg efter en stille dag på kontoret.

Marcus Rashford – 8 (udskiftet efter 84 minutter)

Dette var én af Rashfords bedre præstationer i denne sæson. Fra venstrekanten skabte han masser af farlige situationer og kunne sagtens have scoret flere end det ene mål, som han fik noteret sig. Lagde også op til Matas 2-0-mål.

Romelu Lukaku – 7

Belgieren var mere involveret, end han har været på det seneste, og fik sat en stopper for sin målkrise, da han gjorde det til 3-0 i første halvleg. Forhåbentlig er det starten på en stime for Uniteds 9’er.

Indskiftere:

Marcos Rojo – 6 (indskiftet efter 59 minutter)

Argentineren kom ind i stedet for en småskadet Chris Smalling og leverede en solid indsats. Der var ikke meget at lave for Rojo, men han gjorde det, som han skulle og leverede et fint indtryk.

Fred – Udenfor bedømmelse (indskiftet efter 73 minutter)

Scott McTominay – Udenfor bedømmelse (indskiftet efter 84 minutter)

Forrige artikel

United cruisede til vigtig sejr mod Fulham

Næste artikel

Mourinho: Første halvleg var perfekt

ANNONCE