Spillerkarakterer: Lindelöf spillede stor kamp

David de Gea, Victor Lindelöf og Alexis Sanchez får de bedste karakterer efter 2-0-sejren over Swansea. Kaptajnen Antonio Valencias præstation var middelmådig.

Som noget helt nyt bedømmer OldTrafford.dk Manchester United-spillerne efter hver kamp. Karakterne gives mellem 0-10, hvor 5 er den middelmådige præstation, og 10 er den helt sublime.

David de Gea – 8
Spanieren lavede 0 fejl, men blev heller ikke testet udover to forsøg fra Tammy Abraham efter en times spil, hvor han leverede to pragtredninger.

Antonio Valencia – 5
Lod Martin Olson få lidt for frit spil på Swanseas venstrekant og fik intet ud af de få indlæg, han kom frem til rent offensivt. En middelmådig kamp fra ecuadorianeren, som ellers burde have kunnet dominere mod et svagt spillende Swansea-hold.

Chris Smalling – 7
Holdt buret rent sammen med resten af United-forsvaret, men havde et par situationer, hvor han så skidt ud. Udstråler ikke den selvsikkerhed, som han bør i midterforsvaret. Til gengæld vinder han mange hovedstødsdueller

Victor Lindelöf – 8 (Kampens spiller)
Spillede med stor autoritet, vandt alle sine en-mod-en-dueller og lavede stort set ingen placeringsfejl. Et par gange reddede han Smalling med sin hurtighed i forsvaret og havde et godt løb frem i banen, hvor han næsten fik spillet Sanchez fri i anden halvleg.

Ashley Young – 6
Lavede nogle unødvendige driblinger på egen banehalvdel i starten af anden halvleg, men var ellers fint med offensivt – som vanligt – og gjorde, hvad han skulle rent defensivt.

Nemanja Matic – 6
Serberen havde en rolig dag på kontoret. Ryddede op på midtbanen bag den flot spillende United-offensiv i første halvleg og måtte arbejde lidt dybere ned i banen i anden halvleg.

Paul Pogba – 6
Virkede på ingen måde tynget af skriverierne om, at han ikke er glad i United. Midtbanespilleren forsøgte rigtig mange ting og lykkedes også med en del af dem. Men nogle gange holder han stadigvæk for meget på bolden og trækker generelt tempoet ned.

Juan Mata – 6
Viste vanlig god boldbehandling og var meget bevægelig i offensiven. Forsøgte sig med et par flotte detaljer – saksespark i første halvleg og bagudløbende helflugter i anden – men desværre, fik han ikke sat det sidste touch på præstationen.

Jesse Lingard – 7
Klædte 10’er-positionen flot med sin store bevægelighed og høje arbejdsniveau. Han lavede en flot frispilning til Sanchez’, men var desværre ikke helt skarp i sine egne afslutninger. I anden halvleg faldt han i niveau, ligesom resten af United-holdet.

Alexis Sanchez – 8
Havde en rigtig god eftermiddag. Han deltog fint i kombinationsspillet med de øvrige offensivspillere, kæmpede begge veje på banen, fik en assist på Lukakus mål og scorede sikkert, da han fik chancen. Muligvis chilenerens bedste kamp for United indtil videre.

Romelu Lukaku – 7
Fortsatte sin gode form med en kasse og en stor tilstedeværelse igennem hele kampen. Han fylder meget, den store belgier, men brændte desværre et par chancer, hvor der burde have været mål. Specielt 10 minutter før tid, hvor Lukasz Fabianski reddede hans forsøg.

INDSKIFTEDE SPILLERE

Ander Herrera – 5
Kom ind på et tidspunkt, hvor United havde brug et friskt pust. Men midtbanedynamoen bragte ikke rigtigt noget til kampen og må tage til takke med en middelmådig karakter.