Spillerkarakterer: Lindelöf dagens synder

Læsetid
2 minutes
Læst indtil videre

Spillerkarakterer: Lindelöf dagens synder

07 januar, 2020 - 23:36
Første halvleg sværter stærkt på karaktererne, hvor ingen United spillere spiller sig over en middelkarakter.

Victor Lindelöf ©Getty

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 - Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 - Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 - Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 - Den middelmådige indsats - Dog mere negativ end positiv

5 - Den middelmådige indsats

6 - Den middelmådige indsats - Dog mere positiv end negativ

7 - Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 - Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 - Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 - Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

David De Gea - 5

Spanieren kan ikke rigtig klandres for noget. Men heller ingen fabelagtige redninger.

Aaron Wan-Bissaka - 5

På mange måder en typisk AWB-kamp. Et par gode tacklinger her og der, et par situationer med manglende beslutningstagen fremme på banen. En af de bedre på banen, men bliver ligesom resten af forsvaret fanget flere gange højt oppe på banen. Og det blev straffet.

Victor Lindelöf - 2

En skidt aften for svenskeren der lavede utilgivelige fejl både med og uden bold. Synderen bag Citys andet mål da han satser hele butikken på en hovedstødsduel som han ikke vinder. Kunne desuden have være arkitekten bag yderligere City-mål da han forærede bolden væk i farlige situationer.

Phil Jones - 4

Spiller som han plejer for meget af sin fodbold liggende på jorden. Så til tider ret utilpas ud, særligt når United havde bolden. Det giver et lille plus at han spiller kampen færdig på trods af at han tydeligvis fik en forstrækning i låret med godt 15 min. tilbage.

Brandon Williams - 5

Jeg har lidt ondt af Williams. Han har så meget gåpåmod og er frygtløs med bolden i det offensive. Men City var farligst i hans side af banen, og han blev overløbet flere gange i kampen. Svære vilkår for den unge mand.

Fred - 5 (Kampens spiller)

Fred startede kampen med et par rigtig gode aktioner, og han var Uniteds bedste spiller på bolden. Hans fordelingsspil fungerer det meste af kampen ret fint, og han kæmper også godt, men når City havde bolden blev han og midtbanemakkeren Pereira overløbet utallige gange i første halvleg. Han kan måske også klandres en smule for Citys første mål, hvor det er ham der bliver suget til bolden hvilket gav Bernardo Silva plads til at sparke udefra.

Andreas Pereira - 3

Pereira er tydeligvis ikke central midtbanespiller, og det viste sig mange gange, særligt i første halvleg. Hans defensive positionering er ikke optimal, og  det kostede simpelthen mål ikke at have en midtbanespiller med et mere defensivt mindset.

Jesse Lingard - 3 (ud 46')

Hvad kan man efterhånden sige. Lingard er notorisk ineffektiv på den offensive midtbane, igen i dag hvor han bliver pillet ud ved halvleg til fordel for Matic.

Daniel James - 5 (ud 64')

Kæmper som altid for to spillere og er så intens i sit presspil. Men som det ofte har været tilfældet de seneste par måneder er der ikke nogle særligt mindeværdige aktioner fra waliseren.

Marcus Rashford - 4

Måske vil nogle synes at den er hård taget hans mål i betragtning. Men Rashford så ugidelig ud i det meste af kampen, hvor han ikke tilnærmelsesvis viste prøver på sin normale intensitet og entusiasme. Måske havde han en mild skade, han tog sig i hvertfald til ryggen flere gange i opgøret, og byttede plads med Mason Greenwood tidligt i kampen.

Mason Greenwood - 5 (ud 81')

Var i lange perioder ikke rigtig involveret i kampen, det blev højst blev til et forkølet spark eller to. Fik dog en fin assist til Rashfords mål da han tålmodigt ventede på det rette løb.

Indskiftere

Nemanja Matic (46') - 4

Solskjærs taktiske ændring ved halvleg gjorde ikke nogen synlig forskel. Smed bolden væk for mange gange og var generelt ret sløset og langsom.

Angel Gomes (64') - 5

Vinder bolden der fører til Uniteds mål. Ellers ikke synderligt involveret.

Anthony Martial (81') - UB

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.