Spillerkarakterer: Langt mellem bedst og værst

To spillere faldt helt igennem, mens det meste af holdet løftede sig i anden halvleg.

Anden halvleg var fremragende, mens første halvleg var helt forfærdelig. Det har kostet på karaktererne efter dagens sejr over Newcastle.

David De Gea – 5
Målmanden var prisgivet ved de to scoringer, og han havde en enkelt flot redning på Mutos forsøg fra tæt hold. En fin præstation uden at skille sig ud.

Ashley Young – 2
Den rutinerede back spillede en forfærdelig kamp. Intet ville lykkes for ham hverken offensivt eller defensivt. Han skulle blandt andet have gjort mere ved Newcastles 1-0-scoring og derfra virkede selv helt korte afleveringer som en uoverkommelig opgave. Løftede sig en smule i anden halvleg.

Eric Bailly – 3
Bailly var ikke som sådan skyld i nogle af de to tidlige mål, men han var del af en vaklende defensiv, og det afspejles i karakteren. Han blev ofret af taktiske årsager efter 19 minutter.

Chris Smalling – 4
Midterforsvareren virkede nærmest opgivende, da Newcastle chokstartede. Han fik spillet sig bedre ind i kampen, men det var stadig som om, at Newcastle kunne blive farlige, hver gang de havde bolden. Det falder tilbage på forsvarskaptajnen.

Luke Shaw – 5
Det trækker ned, at han var en del af en rystende dårlig defensiv, men Luke Shaw var aldrig selv impliceret i de dårlige indgreb. I anden halvleg spillede han sig op sammen med resten af holdet.

Nemanja Matic – 3
Missede et indgreb midt på banen, som førte til Newcastles første scoring. Brændte en gigantisk chance i begyndelsen af anden halvleg.

Scott McTominay – 1
Blev sendt ned i midterforsvaret, efter Eric Baillys udskiftning, og det er tydeligvis ikke hans favoritposition. Han kom på glatis hver eneste gang, han var i en en mod en-situation. McTominay blev skiftet ud i pausen.

Paul Pogba – 7 (Kampens spiller)
Virkede som resten af holdet helt lamslået efter indledningen, men han kom i den grad tilbage og blev spilstyrende. Han var en vital del af comebacket, da han orkestrerede det offensive spil, der udviklede sig eksplosivt i anden halvleg.

Anthony Martial – 5
Forsøgte ofte at sætte fart på Uniteds angreb, men det var som om, at han konsekvent tog den forkerte beslutning, når han stod over for et valg. Altså lige indtil han tog den rigtige og resolut sparkede bolden i mål til 2-2.

Marcus Rashford – 3
Som en rigtig angriber var han altid de rigtige steder, når bolden kom i feltet, men han var simpelthen for uskarp, og især hans første hovedstødsmulighed skulle have været i mål. Blev skiftet ud efter 67 minutter.

Romelu Lukaku – 5
Kæmper for sagen. Han er med både offensivt og defensivt. Desværre kommer der for lidt ud af anstrengelserne.

Juan Mata – 5
Kom ind, da det hele så frygteligt ud. Han var egentlig ikke så synlig i det åbne spil, men det var alligevel ham, der bragte håbet tilbage på Old Trafford, da han reducerede direkte på frispark.

Marouane Fellaini – 6
Der skete noget, efter han kom på banen. Han skaber en masse ravage i modstandernes forsvar, og han er ofte til stede, når der opstår farlige situationer.

Alexis Sanchez – 6
Virkede tændt, da han kom på banen kort før Matas reducering. Det var ikke alt, der lykkedes for chileneren, men der var flere plusser end minusser, og så kronede han sin optræden med at afgøre kampen.