Spillerkarakterer: Indskiftere bedst i skuffende affære

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Spillerkarakterer: Indskiftere bedst i skuffende affære

12 december, 2018 - 23:51
Manchester United tabte i aften til Valencia i en kamp, der muligvis er den hidtil værste i den indeværende sæson. Dette afspejler sig også i karaktererne.

Rashford i aktion mod Valencia ©Getty

Sergio Romero - 4

Kunne ikke gøre det store ved 1-0-målet. Men Phil Jones' brøler ved 2-0-målet har han en stor byrde ansvar i - for at blive en topkeeper, skal man kunne kommunikere bedre end det.

Antonio Valencia - 4

Burde måske allerede have blevet smidt ud efter ti minutter. Spiller generelt en sløv kamp, og har ikke overbevist Mourinho om, at han skal spille i stedet for Dalot.

Phil Jones - 3

Brøleren ved selvmålet siger sig selv - det var forfærdeligt. Men englænderen var generelt usikker og dårlig i resten af kampen. Skidt præstation.

Eric Bailly - 4

Samme kan siges om Bailly. Hans karakter er dog en anelse over Jones', da han ikke lavede den store fejl ved selvmålet.

Marcos Rojo - 3

Var slet ikke en trussel med bolden i fødderne og løb rundt i vildrede på venstrebackpladsen. Skal spille i midterforsvaret - ikke på backen.

Marouane Fellaini - 5

Leverede fint med fysik på midtbanen, men var aldrig en trussel, og var langsom i pasningsspillet.

Fred - 4

Skuffende præstation af Fred. Var bedre med i pasningsspillet end Fellaini, men lavede også håbløse fejl på midtbanen.

Paul Pogba - 4

Brændte en direktør, leverede en genial aflevering til Mata, der skulle have resulteret i en assist, og smed bolden alt for meget væk. Classic Pogba.

Juan Mata - 5

Leverede ikke det store, men var Uniteds bedste mand i pasningsspillet. Skulle have udlignet til 2-2 i de døende minutter.

Andreas Pereira - 4

Brasilianerens gensyn med Mestalla blev formentlig ikke, hvad han havde håbet. Virkede ude af form og var for usikker på bolden. Mangler selvtillid.

Romelu Lukaku - 3

Elendig præstation. Leverede knapt nok én god aktion, og smed bolden væk ligesom alle andre. Håbløs i det tekniske spil, og dominerede ikke med fysikken.

Ashley Young - 6

Leverede egentlig et fint indhop. Var meget bedre end Rojo (dog ikke fantastisk) og leverede et flot indlæg ved 2-1-målet.

Marcus Rashford - 7 (Kampens spiller)

Ufatteligt, Rashford ikke startede i dag. Hans gå-på-mod og hurtighed kunne United godt have brugt. Scorede også et klassisk targetman-mål til sidst.

Jesse Lingard - 6

Kom ind i stedet for Lukaku, hvilket var en god idé. Var meget bedre på bolden og var også en del af Uniteds reducering.