Spillerkarakterer: Fellaini bedst i skuffende kamp

Før kampen havde United været gode, både i Premier League og Champions League. Tidligere i dag mødte de Wolves, der gav dem kamp til stregen.

En skuffende præstation fra de røde fra Manchester, der med 1-1 spiller uafgjort mod oprykkerne fra Wolverhampton. Her var Marouane Fellaini man of the match med målmand De Gea på en tæt andenplads. Læs karaktererne fra United-spillerne her:

David de Gea – 8

Igen i dag viser De Gea, hvor vigtig, han er for United. Både i starten af første halvleg, hvor han redder en stor chance fra Jimenez, og fra skuddet fra Adama Traore til sidst, viser han, hvordan United i virkeligheden skal være glade for at få et point med fra Old Trafford.

Antonio Valencia – 5

I en kamp, hvor Valencia ikke gør det forfærdeligt, viser han dog ikke niveauet fra sidste sæson. Der var ikke meget, der skete bag ham, men hvis han spiller, som han gjorde i dag, er han ikke nødvendigvis en bedre løsning end Diogo Dalot.

Chris Smalling – 6

Ikke en dårlig kamp af englænderen. Laver ingen store fejl, men bliver solgt af de defensive mangler fra nogle af midtbanespillerne, som blandt andet blev set ved målet.

Victor Lindelöf – 6

Også en fin præstation. Ikke de store individuelle fejl, og ser ud til at have fundet et fint match med Smalling i forsvaret.

Luke Shaw – 5

Venstrebacken havde en dårlig første halvleg, og spillede noget af det dårligste, han har spillet i denne sæson. Får spillet sig op i anden halvleg, og var tæt på en assist ved indlægget til Fellaini.

Marouane Fellaini – 8 (Kampens spiller)

Belgieren bliver kampens spiller, tæt foran De Gea. Han ser ud til at have fundet sig selv i “Matic-rollen”, og var endda tæt på at score sejrsmålet inden for de sidste 20 minutter. Ufattelig stærk præstation i dag.

Fred – 6

Brasilianeren scorede sit første mål, som var et flot et af slagsen. Han viste prøver på sin flotte sparketeknik og overblik, men var derudover også usynlig meget af kampen, og blev taget ud efter en time.

Paul Pogba – 6

Viste i glimt prøver på, hvor verdensklasse han er, men udover den fremragende assist, var det ikke imponerende.

Alexis Sanchez – 3

Tydeligt at se, at chileren kæmper det bedste, han har lært, men det var meget lidt, der lykkedes for ham i dag. Hvis han skal starte, skal det bare være bedre.

Romelu Lukaku – 3

Det samme kan siges for den store angriber. Ingen flot præstation, og det er vigtigt for United fremtidige succes, at han kommer i gang igen.

Jesse Lingard – 4

En tand bedre på bolden end sine angrebskolleger, men stadig ikke en god præstation. Dog har han løbeindsats og boldsikkerhed sikret ham en bedre karakter end de andre.

Mata (ind 62) – 5

Ikke uforståeligt valgte Mourinho at smide Mata ind i stedet for Alexis. Spanieren var bedre i nærmest alle facetter, men gjorde aldrig den store forskel.

Martial (ind 62) – 3

Martial var ikke et sekund bedre end nogle af de andre angrebsspillere. Virkede umotiveret, og havde ikke samme drive som i anden halvleg mod Young Boys.