Spillerkarakterer: En smule ridser i lakken trods flot sejr

Læsetid
2 minutes
Læst indtil videre

Spillerkarakterer: En smule ridser i lakken trods flot sejr

11 august, 2019 - 20:01
Der var en lille håndfuld spillere, der var lidt tunge i kampens første dele, og det smitter af på karaktererne.

Daniel James ©Getty

Med start fra sidste sæson, begyndte vi at give spillerne karakterer efter hver kamp. Det fortsætter vi selvfølgelig med i år, og som noget nyt har vi lavet en lille guide, så det forhåbentligt bliver lidt lettere både for os skribenter men også jer læsere at gennemskue, hvad karaktererne gives for. (Karakterne givet for dagens kamp er længere nede)

1 - Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 - Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 - Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 - Den middelmådige indsats - Dog mere negativ end positiv

5 - Den middelmådige indsats

6 - Den middelmådige indsats - Dog mere positiv end negativ

7 - Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 - Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner  

9 - Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Fulham-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 - Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

David de Gea - 8
Måltavlen snyder måske en smule i dag, og spanieren har faktisk flere redninger, end man skulle tro. Det ligner, han er tilbage på det niveau, vi kender ham for. Tidlige dage endnu selvfølgelig.

Aaron Wan-Bissaka - 7
Den ene af dagens tre debutanter gjorde en flot figur defensivt. Som på preseason var der ikke mange, der slap forbi de lange ben, og han lavede fine indgreb. Som vi ved, skal han arbejde på det offensive spil, hvor han flere gange var i fordelagtige situationer, men han fik ikke nok ud af det.

Victor Lindelöf - 7
Den svenske forsvarsspiller viste allerede i sidste sæson lovende takter, og han fortsatte i dag. Det klædte ham meget at have Harry Maguire ved siden af sig, og det er et makkerskab, der tegner lovende for fremtiden.

Harry Maguire - 8 (Kampens spiller)
Fremragende kamp af dagens anden debutant. Hold da op. Det er tidlige dage og alt det der, men han ligner umiddelbart en solid forstærkning til det forsvar. Vinder hovedstødsdueller, er brølstærk og spiller bolden rigtig godt op. 

Luke Shaw - 6
Venstrebacken var den lidt usynlige i bagkæden i dag. Lavede ikke graverende fejl, men han kunne godt have tilbudt noget mere offensivt.

Scott McTominay - 5
Jeg har stor forventinger til den skotske midtbanespiller, så måske er karakteren en smule hård. Men han starter sløjt, er ved at koste et mål, da han ikke får afværget en tværaflevering, og hele første halvleg var en kamp for ham. Det blev bedre efter pausen.

Paul Pogba - 6
Franskmanden får to assist, og det kunne måske godt have kastet et 7-tal af sig. Men der er godt nok også mange fejl imellem, og i år skal være året, hvor han griber dirigentstokken på den midtbane. Det gjorde han ikke hele kampen i dag, og det koster.

Andreas Pereira - 4
Akademispilleren fik forbavsende meget spilletid i forhold til det, han bød ind med. Engagementet fejlede ingenting, og der blev løbet nogle meter, men han er for ubeslutsom på bolden, som han varmer for meget. FÅr en assist.

Jesse Lingard - 5
Som karakteren antyder en kamp på det jævne. Han spiller på sin favoritposition og løber meget, men i den rolle, skal der distruberes meget mere. Spillet går ikke nok igennem ham, han sløser på bolden, og det koster.

Marcus Rashford - 8
Når man scorer to gange, så skal man have en karakter i den høje ender. Men den unge angriber laver nogle fejl, der ser sløsede ud, måske fordi han har været ivrig efter at komme ud at vise sig. Det kan være, der er styr på det til de næste kampe.

Anthony Martial - 8
Leverer et fint arbejder både helt på toppen og til venstre. Scorer et godt mål, og er generelt manden bag de fleste farlige ting fra United  i dag. 

Daniel James - 7 (Skiftet ind i 75. minut)

Flot indhop af dagens tredje debutant. Krydrer indsatsen med målet til 4-0, og leverer et godt arbejde resten af tiden.

Juan Mata og Mason Greenwood er uden for bedømmelse.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.