Spillerkarakterer: En kamp på det jævne

Victor Lindelöf får den højeste karakter, men hvad med Mata, Lukaku og Rashford på toppen.

På Oldtrafford.dk giver vi altid spillerne karakter efter kampene, og i dag er ingen undtagelse. Burnley forsvarede sig hele kampen flot, og det gjorde det svært for især offensivspillerne at blomstre.

David de Gea – 4
Spanieren havde ikke meget at lave i målet, og han skulle kun deltage i at sætte eller holde gang i spillet for United. Var chanceløs ved begge Burnleys mål.

Ashley Young – 4
Var ikke udfordret defensivt og havde derfor gode muligheder frem ad banen. Han lavede gode indlæg fra højresiden men også dårlige.

Victor Lindelöf – 6- (Kampens spiller)
Svenskeren fortsætter med at spille solidt. Ham og Phil Jones var sjældent truet af Burnleys angribere, og han skiller sig som altid fornuftigt af med bolden. Ser dog ikke for godt ud ved Burnleys andet mål, men svenskerens første United-mål gør op for det.

Phil Jones – 5
Samme som Lindelöf. Det er ikke i dag, man savner en ny midterforsvar til United da Burnley simpelthen ikke udfordrede United-defensiven andet end enkelte perioder. Var også overraskende god på bolden.

Luke Shaw – 5
Det var ikke mange Burnley-spillere, der løb forbi backen, og Shaw var selv god til at løbe forbi sin direkte modstander offensivt. Den sidste aflevering mangler lige det sidste.

Andreas Pereira – 3
“Endelig får Pereira chancen,” tænkte nogle, da de så brasilianeren i startopstillingen. Midtbanespilleren var desværre bare usynlig det meste af tiden, og han lavede en klodset og meget dyr fejl i forbindelse med Burnleys føringsmål.

Nemanja Matic – 5
Serberen leverer solidt defensivt og bryder mange angreb. Efter Solskjærs ankomst er den tidligere Chelsea-spiller blevet bedre fremad banen, og han viste det i første halvleg med en fiks dribling, der satte to Burnley-spillere, inden han satte Ashley Young op til en afslutning.

Paul Pogba – 5.
Han er omdrejningspunktet og han tager ansvar, hvilket er skønt at se. Når man tager ansvar, som han gør, så vil der være kampe, hvor der er ligeså mange ting, der lykkes, som der ikke gør. I dag var en af de kampe. Sikker, da han skulle eksvekere på straffe.

Juan Mata – 4
Jeg er en af dem, der mener, at han hæmmer Uniteds spil. Den sympatiske spanier er en begavet fodboldspiller, men hans manglende fart hæmmer Uniteds angrebsspil, der skal sætte Burnley mere på hælene, end tilfældet var i dag.

Romelu Lukaku – 4
Han fik chancen fra start, da Martial blev skadet. Kæmper godt og satte Rashford op til den store mulighed i første halvleg. Men var også meget usynlig. 

Marcus Rashford – 4
Havde ikke den bedste kamp i dag. Startede kampen med at brænde en kæmpe chance, og ellers var det ikke meget, der lykkedes for den talentfulde angriber. Men pluspoint for at blive ved med at forsøge.

Jesse Lingard og Alexis Sanchez uden for bedømmelse.
 

 

Forrige artikel

Lindelöf redder Solskjær og United

Næste artikel

Highlights fra 2-2-kamp mod Burnley

ANNONCE