Spillerkarakterer: De Gea er den eneste over middel

Læsetid
2 minutes
Læst indtil videre

Spillerkarakterer: De Gea er den eneste over middel

16 december, 2018 - 19:49
Der er ikke mange spillere, der kan være indsatsen bekendt efter en skuffende kamp mod Liverpool.

Lukaku mod Liverpool ©Getty

Vi giver efter hver kamp spillerne karakter, og selvom det ikke er sjovt at tabe 3-1 til Liverpol, så er i dag ingen undtagelse.

David de Gea - 6 (kampens spiller)
Kan ikke rigtigt gøre noget ved målene, hvor to af dem bliver rettet af. Og så leverer han en stor redning i starten af anden halvleg på et Firmino-forsøg, der kunne have knækket United-spillerne allerede tidligt i anden halvleg. Men en redning der viser, hvorfor han er ligaens bedste på sin plads.

Diogo Dalot - 3
Utaknemlig opgave for den unge portugiser der ikke har gode betingelser for at vise sine evner fremad banen i første halvleg. Bliver ofret på taktikkens alter i pausen.

Matteo Darmian - 4
Jeg mener ikke, at italieneren har niveau til en topklub i England, men jeg har været imponeret over måden, han løser sine opgaver, når han en sjælden gang bliver bedt om det. Han leverer en professionel indsats, og den mentalitet trækker op. Han er bare ikke god nok.

Eric Bailly - 3
Blev kastet i ilden kort før kampstart, men får ikke sat skik på forsvaret, hvilket også er en kæmpe mundfuld og på ingen måde forventeligt. Leverer et par gode blokeringer undervejs.

Victor Lindelöf - 3
Spiller sin første kamp i et par uger, og det kunne man godt se. Leverer et par blokeringer, men lider som sine kammerater i defensiven under, at organisationen ikke fungerer.

Ashley Young - 4
Han er, som jeg også har det med Darmian, ikke god nok i mine øjne. Men arbejdet, han lægger for dagen i forhold til at løse de basale opgaver, følge sin mand og være disciplineret, kan man ikke sætte en finger på. Laver også et godt indlæg i anden halvleg, som Robertson header til hjørne, før den når til Fellaini.

Ander Herrera - 3
Indsatsen kan man ikke sætte en finger på, men han laver mange fejl, og udover et par enkelte situationer i anden halvleg er han ikke med i meget opbyggende.

Nemanja Matic - 3
Har set langsom ud i mange måneder efterhånden men mod Liverpools hvirvelvinde på midtbanen, lignede serberen en oldboys-spiller. 

Jesse Lingard - 4
Scorer et mål og presser godt i flere situationer, og det trækker op. Men udover det er der ikke meget, der lykkes for Lingard. Lider under, at United havde meget fokus på at forsvare

Marcus Rashford - 3
Som Lingard lider Rashford under, at fokus var på defensiven. Havde en rigtig god aktion i starten af anden halvleg, men ellers så man ikke meget til angriberen.

Romelu Lukaku - 3
Får ikke meget at arbejde med, og var meget alene til at slås med Lovren og Van Dijk. Leverer en egentlig godkendt arbejdsindsats, men truer ikke Liverpool-forsvaret nok.

Marouane Fellaini - 4
Hvorfor han skulle ind i pausen af en kamp mod Liverpool, som for alvor kan finde ud af presse tempoet i vejret, forstår jeg ikke. Pogba var endda på bænken hele kampen. Fellaini kan ikke gøre for den taktiske disposition bag det og kommer ind og gør hverken fra eller til.

Anrhony Martial - Uden for bedømmelse
Juan Mata - Uden for bedømmelse