Spillerkarakterer: Bruno og Greenwood stjæler rampelyset

Læsetid
4 minutes
Læst indtil videre

Spillerkarakterer: Bruno og Greenwood stjæler rampelyset

01 juli, 2020 - 00:23
Der var mange gode præstationer her til aften, hvor særligt to spillere dog skilte sig særligt ud med deres kampafgørende aktioner.

På OldTrafford.dk giver vi spillerkarakterer efter følgende princip:

1 - Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 - Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 - Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 - Den middelmådige indsats - dog mere negativ end positiv

5 - Den middelmådige indsats

6 - Den middelmådige indsats - dog mere positiv end negativ

7 - Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 - Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 - Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 - Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

David de Gea - 7 
Jeg mindes ikke, at han havde en eneste nævneværdig aktion i første halvleg, men hvis man frygtede for, at Uniteds førstekeeper var frosset fast i aftenkulden på grund af den manglende aktivitet, så blev man gjort til skamme. Spanieren var lysvågen, da der var brug for ham i anden halvleg, hvilket der var ved et par lejlgheder, hvor han diskede op med nogle fremragende redninger, som sikrede United endnu et Clean Sheet. 

Aaron Wan-Bissaka - 8
Endnu en stærk præstation af den unge højreback, som så småt begynder at lægge mere og mere på rent offensivt. Var en konstant trussel på højrekanten, hvor han var med i flere gode angreb og også fik noteret sig for en assist, da han assisterede sin unge landsmand, Mason Greenwood. Rent defensivt var han igen fremragende. Det lover virkelig godt for Wan-Bissakas fremtid 

Harry Maguire - 8
Indledte kampen noget usikkert med en fejlaflevering med brystet til Lindelöf og i de efterfølgende minutter havde han en svag clearing, som kunne have ført til noget farligt, men herefter satte Uniteds kaptajn stort set ikke en fod forkert. Styrede suverænt Uniteds opspil fra bagkæden særligt i første halvleg. Der er noget næsten majestætisk over den måde, som Magurie fører bolden frem på, og han ser ud til, som så mange andre i United for tiden i øvrigt, bare at blive bedre og bedre. Indledte Uniteds fremragende kontraangreb, der førte til 3-0 målet med sit clearende hovedstød. 

Victor Lindelöf - 7 
Var ikke så synlig som Maguire, men supplerede sin sidemakker godt og dannede et sikkert stopperpar her til aften. 

Luke Shaw - 7 (ud 65)
Det var Luke Shaws fjerde kamp fra start i træk og den store mængde spilletid ser ud til at bekomme venstrebacken godt, som igen i dag var rigtig solidt spillende. Rent defensivt bliver der ikke givet meget ved dørene fra Shaws side, og når han er på bolden, er det sikkert og komfortabelt. Han var af flere gange sågar med helt fremme i denne kamp, hvilket er en velkommen tilføjelse til hans spil. Karakteren kunne meget vel have været en højere, hvis ikke han var blevet pillet ud med 25 minutter igen. 

Nemanja Matic - 8
Endnu en stærk præstation af Matic, som totalt har genopfundet sig selv. Serberen ligner en gammel veteranbil, men som er blevet smurt, velholdt og har fået skiftet reservedelene. Så elegant og komfortabel inde på midtbanen. Det vækker næsten minder om den gamle Matic, da han var allerbedst under Mourinho. I fuld kontrol over mellemrummene mellem kæderne, tillader han Bruno og Pogba at udfolde sig offensivt. Demonstrerede dsuden både teknik og overblik af højeste karat med afleveringen til Greenwood, som førte til 3-0 målet. 

Paul Pogba - 7 (Ud 65)
Hvor det dog bare klæder Pogba at have fået en legekammerat i Bruno Fernandes inde på midtbanen. Når det ikke er pålagt Pogba at være Uniteds eneste kreative kraft, kan han pludselig folde sig ud på en langt mindre besværet måde, end man længe har set ham gøre. Fortsætter sin positive formkurve efter sin tilbagevenden og ligner i øjeblikket en mand, som nyder at spille fodbold. Tegner sig, foruden sin assist til Brunos mål, for en masse lækre detaljer og afleveringer i løbet af kampen, som demonstrerer, hvor højt et topniveau, han egentlig besidder. Han mangler dog stadig selv at blive farlig og score mål, før træerne vokser helt ind i himlen.

Bruno Fernandes - 9 (ud 64) Kampens spiller
Sjældent har en spiller transformeret et hold i så stor grad, som tilfældet har været med Bruno. United har endnu ikke prøvet at tabe med Bruno på banen, og det synes bare ikke tilfældigt. Portugiseren har et helt eminent blik for spillet og en evne til af afgøre kampe, som er i absolut verdensklasse. To mål og et brag på stolpen, flere fremragende aktioner og alligevel sidder man med følelsen af, at der er mere i vente fra den storsmilende troldmand. Fuldstændig vanvittigt godt køb af United. 

Rashford - 6 (ud 78) 
Man kan se, at han så utroligt gerne vil, og han lykkes da også med flere gode ting i løbet af kampen. Men Uniteds offensive es mangler lige den sidste skarphed og måske også den sidste portion selvtillid. Han bliver aldrig for alvor farlig i kampen og ud over nogle enkelte fornuftige offensive aktioner, er det en ret anonym præstation fra Rashfords side i dag, hvor han taber bolden oftere, end han snyder sin direkte modstander. 

Martial - 6 (ud 78) 
Tilbage til hverdagen, fristes man nærmest til at sige. Bevares, hattricks kan da heller ikke forventes som hverdagskost og Martial gjorde sådan set en fornuftig figur her til aften med fine bevægelser og gode løb omkring sine medspillere, men det var ikke hverken Martial eller Rashford, som shinede i Uniteds offensiv her til aften. 

Mason Greenwood - 9 
Tænk engang. 18 år gammel og allerede 13 mål i sin første sæson på førsteholdet. Mason Greenwood er et KÆMPE talent. Det kan slet ikke understreges nok, hvor stort et potentiale den knægt besidder. I aften viste han også sig frem fra allerøverste skuffe. Åbnede ballet med et Robin van Persiesk mål, hvor han totalt rundbarberer hele Brighton-forsvaret med sine hurtige fødder og med sin assist til Bruno på 3-0 målet sætter han trumf på en fantastisk aften, hvor han næsten kunne gå på vandet. 

Indskiftere: 
 

Scott Mctominay (ind 64) - 6
Kom ind og viste vilje og fight. Er blevet spillet bag i køen i pladsen om startplaceringerne, men med hans indstilling skal han nok få sine kampe og hvem ved, om han ikke snart er tilbage igen i startopstillingen. Havde et fint skud mod mål i slutminutterne, som vidner om den ærgerrighed, der lyser ud af skottens blik. 

Brandon Williams (ind 65) - 7 
Gjorde faktisk en rigtig fin figur og fik vist sig virkelig godt frem på den tid, han fik. Var tæt på at få scoret sågar. 

Andreas Pereira (ind 65) - 5
Fornuftig indsats af Pereira, som ikke er hverken Bruno eller Pogba, men han er en udemærket breddespiller, som ganske bemærkelsesværdigt blev foretrukket som indskifter frem for Jesse Lingard. Spørgsmålet er, om han er god nok til at være breddespiller i United.

Daniel James - UB 

Odion Ighalo - UB

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.