Spillerkarakterer: Blændende fight over hele linjen

Læsetid
2 minutes
Læst indtil videre

Spillerkarakterer: Blændende fight over hele linjen

07 december, 2019 - 20:46
Der er opadvendte tommelfingre til hele United-mandskabet efter en forrygende fight på Etihad.

På OldTrafford.dk giver vi i denne sæson spillerkarakterer efter følgende princip:

1 - Den rædderlige indsats, der ikke bød på noget nævneværdigt

2 - Den dårlige indsats, der næsten ikke kunne have gået værre

3 - Den ringe indsats, der bød på flere negative aktioner

4 - Den middelmådige indsats - Dog mere negativ end positiv

5 - Den middelmådige indsats

6 - Den middelmådige indsats - Dog mere positiv end negativ

7 - Den flotte indsats, der er mere end godkendt

8 - Den stærke indsats med flere rigtig gode aktioner

9 - Den sublime indsats, der er tæt på at være perfekt. Som da Cristiano Ronaldo i sin debut i 2003 drev gæk med Bolton-forsvaret uden dog helt at have slutproduktet med.

10 - Den sensationelle og ikoniske indsats, der ikke kan sættes en finger på. Tænk Roy Keane mod Juventus i Torino i foråret 1999.

David de Gea – 8
Spanieren reddede United flere gange og kunne ikke gøre noget ved reduceringsmålet. Lignede David de Gea, som vi kender ham fra "de gode gamle dage."

Aaron Wan-Bisakka – 7
Hvordan han igen og igen og igen formår at indhente sin modstander, fatter jeg ikke. Men hans tackleteknik og hensynsløshed er en fryd for øjet. Dog trækker det lidt ned, at det var ham, der skulle have dækket Otamendi op, da argentineren reducerede.

Victor Lindelöf – 9
Kom ned i en fantastisk glidende tackling overfor Kevin de Bruyne efter små 55 minutter, som han også jublede over. Dejligt at se. Absolut bedste kamp jeg har set Lindelöf og Maguire spille sammen.

Harry Maguire – 9
Spillede med så stor autoritet i midterforsvaret, at det gav mindelse til Ferdinand-Vidic-æraen. Satte stortset ikke en fod forkert – Maguires bedste præstation i United-trøjen.

Luke Shaw – 7 
Taget i betragtning af at Luke Shaw kun har spillet en fuld kamp, siden han kom tilbage fra skade, var det en rigtig flot indsats. 

Scott McTominay – 8
Skotten kæmpede bravt, som han altid gør. En lysende lederskikkelse, der var så tændt, at det nogle gange næsten kammede over. Men også kun næsten. Roy Keane ville være stolt. 

Fred – 9 (Kampens spiller) 
Hvem har brug for Paul Pogba? Anden forrygende kamp af brasilianeren på fire dage - han var direkte og dynamisk i spil, var arkitekten bag flere chancer i første halvleg, og forsvarede forbilledligt i anden halvleg. Næsten perfekt boks-til-boks-præstation.

Daniel James – 8 
Var skarp som sin egen frisure; hårdtarbejdende som altid, direkte i sit spil og en evig kilde til uro for City-forsvaret.

Jesse Lingard – 8
Englænderen fortjener ros for Uniteds to sejre over Spurs og City. Den udskældte offensivspillers energi var vital, og selvom han ikke stjal overskrifterne, var han i den grad medvirkende til sensationen.

Marcus Rashford – 9
Lignede en ung Cristiano Ronaldo. Selvtilliden lyste ud af ham, da han udfordrede tre mand og fik et straffespark, og efterfølgende satte den sikkert ind. Eller da han med en arrogant følt afslutning ramte træværket. Det var en fornøjelse at se.

Anthony Martial – 8
Franskmanden scorede et flot mål, og fungerede glimrende som targetman igennem hele kampen. Han virkede en kende langsom i nogle af sine spurt-dueller, men det blev kompenseret gennem hans blændende teknik. 

Andreas Pereira (indskiftet efter 73 min) -  5
Løb direkte på banen og fik et sindssygt gult kort. Havde med sine friske stænger flere muligheder for at gøre ondt på et træt City-hold i Uniteds omstillinger - som han ikke rigtig fik noget ud af.

Ashley Young (indsikiftet efter 88 min) - UB

Axel Tuanzebe (indskiftet efter 88 min) - UB

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.