Spillerkarakterer: Bedre indsats – manglende kvalitet

Manchester United-holdet leverede en meget bedre indsats end i det pinlige 4-0-nederlag til Everton, men præstationen var ikke god nok til point mod City, der fortjent vandt 2-0.

David de Gea – 3

Spanieren leverede et par flotte refleksredninger i første halvleg, men kan ikke sige sig fri fra at tage en del af ansvaret for Citys andet mål. Ærgerligt for De Gea, der har lavet usædvanligt mange fejl på det seneste.

Ashley Young – 4

Den udskældte højreback kæmpede hårdt og spillede en stærk første halvleg. Offensivt var hans indlæg dog igen upræcise igen og igen.

Matteo Darmian – 4 (Udskiftet efter 83 minutter)

I første halvleg leverede United-forsvaret, og Darmian, der spillede til højre i et tremandsforsvar, var solid. Italienerens manglende hurtighed blev dog udstillet i et par City-omstillinger i anden halvleg.

Chris Smalling – 4

Ligesom Darmian var Smalling også bedst før pausen, hvor United ikke var ligeså udfordrede. Det bliver dog ikke til mere end en karakter under middel.

Victor Lindelöf – 4

Svenskeren var den mest overbevisende af de tre mand i midterforsvaret, men i en kamp, hvor United sjældent havde kontrol var midterforsvareren ikke i vejen for meget.

Luke Shaw – 3

Venstrebacken havde ikke meget held med sine offensive bidrag, men havde for det meste styr på Bernardo Silva. Kunne dog have gjort mere for at blokere Silvas skud ved 1-0-målet.

Fred – 5 (Kampens spiller)

Blandt en række middelmådige United-præstationer var brasilianeren United mest solide mand. Fred kæmpede hårdt for at holde City fra chancer og fordelte spillet fint.

Andreas Pereira – 4 (Udskiftet efter 72 minutter)

Akademispilleren var med fra start og havde svært ved at følge Citys stærke midtbane, men arbejdsindsatsen var der.

Paul Pogba – 4

Pogbas indstilling var langt bedre end mod Everton, hvilket heldigvis var rigtigt for hele holdet. Til gengæld havde franskmanden ikke meget held med sine offensive aktioner, men denne gang var det ikke fordi, at han ikke prøvede.

Jesse Lingard – 3 (Udskiftet efter 83 minutter)

Lingard havde et par store muligheder, hvor det ene var et fint forsøg på at lobbe Ederson. Efter pausen burde han dog have gjort det til 1-1, da han pludselig var helt fri foran mål.

Marcus Rashford – 4

Angriberen arbejde hårdt og havde et godt langskudsmål i første halvleg. Ellers kom han dog ikke rigtigt frem til noget nævneværdigt.

Indskiftere:

Romelu Lukaku – 3 (Indskiftet efter 72 minutter)

Belgieren kom frem til et par muligheder, efter han kom på banen, men var aldrig rigtigt en trussel for City-forsvaret.

Anthony Martial – Udenfor bedømmelse (Indskiftet efter 83 minutter)

Alexis Sanchez Udenfor bedømmelse (Indskiftet efter 83 minutter)