Spanske medier: Varane-handlen tæt på done deal

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Spanske medier: Varane-handlen tæt på done deal

17 juli, 2021 - 12:22
Ifølge spanske medier som ABC og den spanske radiostation El Transistor, er Raphael Varane til United-handlen ved at være tæt på.

Mens vi alle venter på, at Manchester Uniteds SoMe-team får hovedet ud af en vis legemsdel og får annonceret Jadon Sancho, venter en ny, stor handel og venter i horisonten.

Du har formentlig levet under en sten, hvis du ikke har hørt om interessen for Raphael Varane i Manchester United, og nu virker det til, at en aftale snart kan være på plads.

I nat skrev Fabrizio Romano på Twitter, at man er blevet enig med Varane om en femårig aftale, og at man i øjeblikket er i direkte dialog med Real Madrid om en pris for den franske midterforsvarer.

Hertil kan spanske medier som ABC og El Transistor så fortælle, at man er kommet længere i den sag. De fortæller begge, at man er meget tæt på enighed om en pris, der - alt efter oplysningerne - skulle ligge mellem 55 og 60 millioner euro.

På OldTrafford.dk vil vi dog gerne have vores forbehold for spanske medier, da vi ganske enkelt ikke finder dem ligeså tilregnelige, men sandsynligheden er, at de to parter er nået langt i forhandlingerne, og at vi forhåbentlig snart hører noget lignende fra engelske medier.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.