Sommerens vigtigste United-datoer

Få et overblik over United-aktiviteter, du skal holde øje med de kommende to måneder.

Der er ikke europæiske finaler på programmet for Manchester United i denne uge, så spillerne er gået på sommerferie, og det er de indtil den 1. juli, hvor preseason starter. Her er et par datoer, der er værd at skrive ind i Manchester United-kalenderen, inden Premier League banker på døren i starten af august.

Torsdag den 13. juni.
Hvornår kommer Liverpool? Kampprogrammet for Premier League-sæsonen bliver præsenteret klokken 10:00 dansk tid.

Mandag den 1. juli
Sommerferien er forbi. Spillerne vender tilbage til klubbens træningsanlæg AON, og det hårde arbejde går i gang.

Lørdag den 13. juli
Sommerens første træningskamp. Det er mod australiske Perth Glory i på Optus Stadium i Australien. Kickoff er klokken 13 dansk tid.

Onsdag den 17. juli
Roses-rivalisering i Australien. Det lykkedes ikke for Leeds, der er en af Uniteds historisk store rivaler, at rykke op i Premier League denne sæson. De to hold spiller dog en venskabskamp – også på Optus Stadium – klokken 13 dansk tid.

Lørdag den 20. juli
Turen er gået til Singapore. Her spilles International Champions Cup, og United starter mod Inter Milan på National Stadium. Kickoff er klokken 13:30 dansk tid.

Torsdag den 25. juli
Champions League-finalister. Ole Gunnar Solskjærs tropper spiller holdets anden kamp i International Champions Cup. Denne gang er det mod Tottenham Hotspurs, og kampen sparkes i gang klokken 13:30 dansk tid.

Tirsdag den 30. juli
Fodboldgale Norge. United spiller venskabskamp i Ole Gunnar Solskjærs hjemby Kristiansund klokken 20:00 dansk tid.

Lørdag den 3. august
Milano i Cardiff. United flyver tilbage til de britiske øer, og her venter en anden af italiensk fodbolds giganter på Millenium Stadium i Cardiff. AC Milan mod Manchester United spilles klokken 18:30 dansk tid.

Torsdag den 8. august
Er De Ligt i Manchester? Transfervinduet for Premier League-klubberne smækker i klokken 18:00, og det betyder, at klubberne ikke kan forstærke sig yderligere. Udenlandske klubber kan dog stadig komme på rov indtil den 1. september.

Lørdag den 10. august
Ventetiden er forbi! Premer League sparkes i gang igen, og forhåbentlig leverer Manchester United end bedre præstation end tilfældet var i sæsonen 2018-2019.

 

Forrige artikel

Guardian: United håber på snart at ansætte teknisk direktør

Næste artikel

OT.dk transferoverblik: de Ligt-rygterne vil ingen ende tage, Pogba på vej til Real Madrid

ANNONCE