Solskjærs suveræne United slår Bournemouth og vinder tre i streg

United fortsatte den flotte stime med Solskjær ved roret. Denne gang gik det ud over Bournemouth, som blev sendt hjem fra Manchester med et nederlag på 4-1.

Manchester United skulle søndag aften forsøge at hente den tredje sejr på stribe med Ole Gunnar Solskjær ved roret. Hvis dette lykkedes, ville han blive den tredje United-manager nogensinde til at vinde sine første tre kampe som cheftræner for ”de røde djævle”.

Martial var tilbage i startopstillingen, ligesom Bailly fik sin første startplads og første spilleminutter under den nye norske manager.

Sidst United spillede mod Bournemouth foregik det på Dean Court, hvor United, til trods for størst dominans fra hjemmeholdet, hev sig sejrrigt ud af opgøret med en overtidsscoring fra Marcus Rashford.

Første halvleg: Tilskuerne fik noget for pengene

United-spillerne startede lige så frigjorte til aftenens kamp på Old Trafford som set i de forrige to kampe under Solskjær.

Der skulle heller ikke gå lang tid før, at United-tilhængerne fik noget at juble over. Rashford modtog bolden på højre side, hvor han driblede to Bournemouth-spillere. Han diskede blandt andet op med en ”elastico”, hvorefter han smadrede bolden ind i feltet, hvor en fremadstormende Pogba nemt kunne prikke bolden ind i netmaskerne. Et sandt gudemål og 1-0 til United efter små fem minutter.

Solskjærs tropper fortsatte derudaf. Holdet havde mange gode muligheder for at udbygge føringen, blandt andet med gode opspil fra hovedpersonerne fra det første mål, Rashford og Pogba – og endda i flere omgange også Matic.

Bournemouth bed for første gang fra sig efter 25 minutter, hvor der opstod klumpspil i feltet, efter et hovedstød på tæt hold fra Aké. United formåede dog at få clearet bolden.

Hvis dette skulle give Bournemouth blod på tanden, fik United hurtigt pillet dem ned igen, da stadionuret rundede de 34 minutters spil. Herrera spillede bolden ud til Young, som sendte den tilbage til spanieren. Herrera serverede et first-timet indlæg til Pogba, der nok en gang kom stormende ind i feltet. Franskmanden svigter ikke foran kassen for tiden, og pandede sikkert bolden i nettet til en 2-0-føring til hjemmeholdet.

Kort før pausefløjt udbyggede United føringen og servicerede publikum med lækker fodbold, der gav associationer til strandfodbold på Copacabana. Martial modtog bolden fra højre side, hvor han med en flot ydersideaflevering fandt Rashford, der fik dirigeret bolden forbi Begovic i Bournemouth-målet. Endnu en flot, flot scoring af United-holdet, der bare blev ved med at imponere.

Desværre for United kunne 3-0-føringen ikke holde stand, da Brooks kort før pausefløjt fandt Aké, der lurede inde i United-feltet. Hollænderen headede reduceringen til 3-1 i mål. Mere skete der ikke i første halvleg, hvor dommer Lee Mason kunne fløjte nogle intense første 45 minutter af.

Anden halvleg: United i cruise control

United fortsatte anden halvleg som de slap den første, hvis man ser bort fra Bournemouths 3-1-scoring. Spillerne i de røde trøjer virkede sultne efter at udbygge føringen.

Det var dog som om, at tempoet hurtigt blev taget en smule ud af kampen. ”De røde djævle” dominerede kampen, men fik en smule sværere ved at spille sig gennem udeholdet, der ikke havde meget at byde på frem ad banen.

Ole-effekten var dog ikke sluppet op. Lukaku blev, efter en periode uden for holdet, skiftet ind efter 69 minutter. Med et flot tip fra Pogba, hvor Lukaku dog stod offside, kunne belgieren tage bolden og prikke den forbi Begovic. 4-1 og en forsinket julegave af dommeren til United.

Herefter gik det stærkt, og Pogba havde blandt andet et skud på træværket kun to minutter efter scoringen.

Alt skulle dog ikke kun være positivt på ”Drømmenes Teater” her til aften. Bailly, som egentlig havde spillet en flot kamp, tabte hovedet og gik ind i en hensynsløs tackling mod Fraser. Direkte rødt efter 80 minutters spil, og United skulle spille de sidste ti minutter i undertal.

Mere blev det ikke til, og United trak sig ud af opgøret som suveræne vindere. 4-1 til Solskjær og co.