Solskjærs pressemøde

Ole Gunnar Solskjær kunne fortælle mange ting på dagens pressekonference, blandt andet at Martial, Sanchez samt Lukaku alle er i spil til søndagens kamp mod Bournemouth. Han kunne også fortælle, at Valencia fortsat er kaptajn, at Pogba er en spiller, som han ønsker at bygge holdet omkring, og at han vil give de unge spillere chancen.

Uniteds nye midlertidige manager blev spurgt ind til mange ting på dagens pressekonference. Han kunne blandt andet afsløre, at Alexis, Marital og Lukaku alle var tilbage i let træning og formentlig når at blive klar til kampen på søndag. Til gengæld er Chris Smalling ude til efter nytår.

Ud over at kunne opdatere på skadesfronten slog Solskjær også fast, at klubbens fungerende kaptajn, Antonio Valencia fortsat vil være hans anfører, når han er klar. 

– Han (Valencia, red.) er kaptjanen. Når han er kampklar, vil han spille, og så vil han også bære anførerbindet, sagde Solskjær om den 33-årige højreback.

– Han går lige nu igennem nogle hårde sessioner, for at få ham klar til den travle periode, som vi går ind i nu. Når du kigger på hans kvaliteter, er der ikke mange bedre højrebacks end ham til at gå fremad. Så han vil stadig bære anførerbindet.  

Solksjær blev desuden spurgt ind til Paul Pogba, som har været i god form under nordmandens ledelse. 

– Paul er en topspiller. Han er en af verdens top-top spillere. Både offensivt er han virkelig god, men han er også en stor fyr. Han kan vinde hovedstødsdueller, han kan tackle, så han har været topklasse og hans attitude har, ligesom for resten af holdet, været virkelig god. Så han er en af de spillere, som vi kigger på at bygge holdet op omkring. 

Solskjær slog endvidere fast, at han ønsker at føre spillere op fra ungdomsholdet, da det er en del af klubbens DNA. Solskjær gav et af klubbens unge talenter, Angel Gomes sine første minutter i denne sæson, da han bragte ham i spil mod Huddersfield i de sidste 10 minutter og det er noget, som han ønsker at fortsætte med.

– Som Sir Matt (Busby, red.) engang sagde, hvis de er gode nok, er de gamle nok. Vi er skabt ud fra den tradition. Vi har brug for unge spillere, som kommer op gennem systemet. Det er vigtigt for spillerne og folkene, som arbejder med akadamiet, at de ved, at ja, jeg ønsker at få spillere op. 

 

 

Forrige artikel

På lånt tid: Tuanzebe ude med en fodskade

Næste artikel

Podcast: Nytårsspecial

ANNONCE