Solskjær vil være tålmodig med de unge i ligaen

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær vil være tålmodig med de unge i ligaen

22 september, 2019 - 10:48
Manchester United stillede forleden med et purungt hold, da "De Røde Djævle" tog imod FC Astana på hjemmebane i Europa League. Dette betyder dog ikke, at vi får unge spillere mere at se, når det kommer til Premier League. Sådan siger Ole Gunnar Solskjær til Sky Sports.

Ole Gunnar Solskjær ©Getty

17-årige Mason Greenwood blev den eneste målscorer, da United torsdag aften slog FC Astana 1-0 på Old Trafford. Derudover leverede 19-årige Angel Gomes også en fornem indsats i løbet af kampen. 19-årige Tahith Chong og 21-årige Axel Tuanzebe startede ligeledes inde i kampen 

Ifølge Ole Gunnar Solskjær er det netop også Europa League samt cupturneringerne, der bliver de perfekte turneringer til at spille det unge kuld ind på holdet. 

- De er næsten klar (til at spille i Premier League, red.). Det er derfor, de er med os og træner med os, og de har gjort det godt.

- I kommer til at se de unge gutter nok. I vil se dem i Europa League, i FA Cuppen, i Carabao Cuppen og måske en lille smule i Premier League.

- Hvis vi gør det godt i Europa League, har vi en chance for at vinde den. I de tidligere stadier af turneringen kan du tage nogle chancer, lave nogle udskiftninger og give de unge chancen.

Solskjær er også bevidst om det store pres, som følger med, når man som ung spiller trækker United-trøjen over hovedet.

- Sociale medier og medier generelt disse dage er så anderledes. Vi vil prøve at hjælpe dem og guide dem så meget, som vi kan. Vi ved, hvordan det var tilbage i 70'erne og 80'erne, og det er meget anderledes nu. Vi har en masse baggrundsviden her.

Derudover sluttede nordmanden af med at påpege, at de mange skader som rammer holdet i øjeblikket, er endnu en chance for de unge til at bevise sig på Manchester Uniteds førstehold.

Næste gang du har mulighed for at se United i aktion, er i dag klokken 15:00, hvor holdet gæster West Ham på London Stadium i 6. runde af dette års Premier League. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.