Solskjær: Vi træner ikke meget for tiden

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær: Vi træner ikke meget for tiden

01 februar, 2021 - 16:59
På dagens pressemøde afslørede Ole Gunnar Solskjær, at der ikke bliver trænet særlig meget for tiden.

Solskjær ©Getty

Manager Ole Gunnar Solskjær holdt her til eftermiddag sit pressemøde forud for tirsdagens Premier League-opgør mod Southampton. Her kom nordmanden blandt andet ind på det hårde kampprogram som sine spillere møder i øjeblikket. 

- Der har ikke været meget tid på træningsbanen på det sidste. Dem, der spillede i lørdags er fortsat i gang med at restituere, så de har kun haft en let træning forud for morgendagens kamp, fortalte Solskjær. Han håbede desuden på en større hensynsløshed foran målet i morgen aften.

- Vi skal være mere kyniske og koldblodige foran målet. Jeg synes vi skabte nok chancer mod Arsenal, men vi var ikke kyniske nok til at udnytte dem. 

En stærk psyke 

Et hårdt kampprogram kan tære lige så meget på mentaliteten som det kan på fysikken. Derfor er det for Solskjær vigtigt at have en glad, robust og selvsikker trup, der netop kan tackle den store mentale udfordring. 

- Det mentale aspekt er uhyre vigtigt i fodbold, og det er klart, at glade og tilfredse spillere præsterer bedre. Lige nu er stemningen i spillertruppen god, og spillerne har det godt internt. 

Manchester United tager i morgen aften imod Southampton på Old Trafford. Opgøret starter klokken 21:15 og kan ses på Viaplay og Xee. 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.