Solskjær: Vi skal passe på Greenwood - senere

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær: Vi skal passe på Greenwood - senere

11 juli, 2020 - 23:00
De store mængder spilletid, Mason Greenwood får i øjeblikket, kommer ikke til at have negative konsekvenser for angriberen, mener Ole Gunnar Solskjær.

Mason Greenwood ©Getty

Mason Greenwood har været en stor del af den succesfulde periode, Manchester United er midt i, hvor han har bidraget med fire mål i de seneste tre kampe. 

Det er de færreste 18-årige, der får så meget spilletid, som angriberen gør for i øjeblikket, men det betyder ikke, at han kommer til at lide overlast, mener manager Ole Gunnar Solskjær. I hvert fald ikke endnu.

- Han har så meget energi, han har ingen frygt og vil bare spille fodbold. Hvis vi holdt en fridag, ville han sikkert bare gå ud og spille fodbold med sine venner, siger Solskjær ifølge Sky Sports.

- Jeg er ikke bekymret for Mason i denne sæson. Vi skal selvfølgelige passe på ham over hans karriere.

Greenwood står noteret for ni scoringer i Premier League, og han har høstet roser fra mange sider - og den unge spillers manager stiller sig gerne med i koret.

- Han er en fantastisk dreng at arbejde med, og han elsker bare at spille. Han får belønningen for sit hårde arbejde nu, siger Ole Gunnar Solskjær. 

Næste gang, Greenwood og holdkammeraterne skal vise sig frem, er mandag aften, hvor Southampton er modstanderen. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.