Solskjær: Vi skal lære af det her

Det var en tydeligt frustreret Ole Gunnar Solskjær, der efter 2-0-nederlaget til PSG talte med Luna Christofi fra TV3+. – Det var en hård oplevelse, indrømmede nordmanden.

Forventningerne var enorme forude for den første ottendedelsfinale i Champions League mod Paris Saint-Germain, men skuffelsen viste sig desværre at blive næsten lige så stor. Manchester Untied tabte 2-0 på Old Trafford, og PSG står dermed allerede med det ene ben i kvartfinalen. 

– Det var en hård oplevelse, som vi er nødt til at lære af, lød det fra Ole Gunnar Solskjær, der talte med danske TV3+’s reporter Luna Christofi en lille halv time efter slutfløjtet. 

– Vi får to skader, og vi får aldrig presset dem. Vi giver dem et mål på et hjørne, og det gav dem momentum, sagde nordmanden, der smilede mindre, end han normalt gør. 

I slutminutterne af kampen blev Paul Pogba også udvist, og det betyder, at United må undvære franskmanden i returopgøret i Paris. På spørgsmålet om, hvad “de røde djævle” skal gøre for at levere sensationen, virkede Solskjær da heller ikke specielt optimistisk. 

– Vi må gøre vores bedste, og så må vi sørge for at lære af det her, sagde han.

– Hvordan var det at være manager for Manchester United i en Champions League-kamp? spurgte Luna Christofi. 

– Jeg hader at tabe fodboldkampe, svarede Ole Gunnar Solskjær. 

Det var den midlertidige Manchester United-managers første nederlag i hans 12 kamp i spidsen for klubben. 

 

Forrige artikel

Solskjær lider sit første nederlag

Næste artikel

Rio: United viste intet offensivt

ANNONCE