Solskjær: Vi har ingen undskyldninger i Champions League

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær: Vi har ingen undskyldninger i Champions League

14 september, 2021 - 12:14
United har truppen til at kunne klare et program med kampe i midtugen, mener United-manageren.

Ole Gunnar Solskjær forsøger at dirigere tropperne på St. Mary's Stadium ©Imago

Ole Gunnar Solskjær gør det klart, at der ikke er nogen undskyldning for ikke at præstere i Champions League efter en weekend med Premier League-kampe.

United blev slået ud af Champions League i sidste års gruppespil, efter stærke PSG og RB Leipzig besejrede 'De Røde Djævle' i gruppespillets to sidste kampe. Men det må ikke ske i år ifølge Solskjær.

- Spillerne er i bedre form, og vi er blevet mere robuste de seneste år, og vi har forbedret os meget under pandemiem med kampe, der er kommet på stribe. Det er klart, at det bliver nemmere for os at rotere med de spillere, vi har hentet, og jeg har også fortalt spillerne, at jeg stoler på, de er klar til det, siger han ifølge Irish Times.

Under Solskjærs ledelse har United lidt en del nederlag i semifinaler samt seneste sæsons Europa League-finale, men med de erfaringer samt Varane og Ronaldos ankomst, så føer normanden, at holdet er bedre rustet.

- Vi har oplevet vores del af skuffelser, det er klart, men der har også været gode øjeblikke, og holdet er vokset og modnet de seneste år, og det var målet, da jeg kom til. Men med spillere som De Gea og Maguire, der har været har i nogle år, så har vi en rygrad.  Og Raphaël og Cristiano bringer bare rutine og kvalitet, siger han.

Solskjær fortæller også, at Edinson Cavani stadig kæmper med en mindre skade, og den rutinerede angriber er derfor ikke klar til aftenens Champions League-opgør.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her