Solskjær: Vi går en afgørende tid i møde

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær: Vi går en afgørende tid i møde

25 februar, 2021 - 23:44
Solskjær understregede, efter aftenens kamp, vigtigheden af perioden inden landsholdspausen, som byder på flere stærke modstandere.

Ole Gunnar Solskjær ©Getty

Efter at have sikret videre avancement i Europa League med et uafgjort resultat mod Real Sociedad torsdag aften, retter Solskjær nu blikket fremad. Manchester United går en periode i møde med mange kampe på programmet og en række ikke så lige til modstandere. En periode, som Ole Gunnar Solskjær ser som særdeles afgørende for holdet.

- Fra nu af og indtil landsholdpausen, tror jeg, vi har seks eller syv kampe - vi har Chelsea, Leicester og West Ham - som alle er vigtige kampe, så de næste tre uger kommer til at blive afgørende for os, udtaler Solskjær til BT Sport efter aftenens opgør.

Udover de tre modstandere, som Solskjær nævner, venter der også et Manchester-derby på Etihad den 14. marts, inden spillerne skal i landsholdsaktion.

Den svære periode sparkes allerede i gang på søndag, hvor United rejser til London for forhåbentlig at hente tre point mod Chelsea.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.