Solskjær: Vi fortjente kun et point

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær: Vi fortjente kun et point

26 september, 2020 - 16:11
Ole Gunnar Solskjær mener ikke, at Uniteds præstation fortjente mere end et point på trods af at have sikret sig en 3-2-sejr mod Brighton.

Ole Gunnar Solskjær ©Getty

Bruno Fernandes sikrede Manchester United en 3-2-sejr over Brighton på et straffespark i det 99. minut, men manager Ole Gunnar Solskjær mener ikke, at præstationen fortjente mere end det ene point.

- Vi slap afsted med tre point. Måske fortjente vi et enkelt point, men ikke mere. Spillernes karakter fortjente dog alle tre point. Brighton er et svært hold at spille imod. Vi har ikke formen og skarpheden, men det kommer. Der ligger en masse arbejde foran os, sagde Solskjær.

Brighton havde mange gode forsøg mod Uniteds mål, hvor de ramte træværket af flere omgange, hvorfor Solskjær også blev konfronteret om det. Her havde han en lille, spydig kommentar mod sin trænerkollega José Mourinho, der via vaskeægte detektivarbejde fandt frem til, at stolperne i Tottenhams Europa League-kamp ikke var målt rigtigt:

- Først og fremmest skal vi være glade for, at José Mourinho iukke var her for at måle stolperne. Så havde den været gal, sagde Solskjær med et glimt i øjet.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.