Solskjær: Vi er ikke ude endnu

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær: Vi er ikke ude endnu

10 april, 2019 - 23:53
Ole Gunnar Solskjær dømmer ikke Manchester United ude af kampen om kvalifikation til Champions League-semifinalerne.

Manchester United tabte i aften 0-1 hjemme mod FC Barcelona, og står overfor endnu en svær Champions League udekamp, når de skal til Camp Nou og revanchere aftenens resultat. Solskjær er dog positiv.

- Der er positive og negative ting at tage med. Vi startede nervøst, og vi spillede bedre efter deres mål. Vi mødte et godt hold. Vi vidste, at vi skulle forsvare meget, og så er man måske træt, når man selv får bolden, men vi gik derud med én ting i hovedet, og det var at score, siger den norske manager.

Solskjær forbliver, ikke overraskende, positiv overfor returopgøret i Barcelona, og tror på, at United kan levere miraklet på Camp Nou - præcis, som de (og ham selv) gjorde det for 20 år siden i Champions League-finalen.

- Vi startede ikke godt. Det var et flot mål skabt af Messi og Suarez, og uheldigt, at den ramte Shaw på vej ind. Det er en mavepuster, men vi kom godt med. Vi er ikke ude endnu. Det bliver en svær kamp, men hvis vi går derover med den rette mentalitet, kan vi godt score derovre.

Solskjær har nu tabt fire af sine seneste fem kampe som United-manager, og skal unægteligt finde andre boller på suppen frem, hvis der skal skabes et mirakel på tirsdag.

 

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk