Solskjær: Vi er fulde af selvtillid

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær: Vi er fulde af selvtillid

15 april, 2021 - 23:58
Solskjær var efter torsdagens 2-0-sejr glad for avancementet, der bød på rosende ord til Granada. Nu venter der er to kampe i semifinalen mod AS Roma, som nordmanden har store forventninger til.

Juan Mata & Ole Gunnar Solskjær ©Imago

Det var en ganske tilfreds United-cheftræner, der efter anden opgør i Europa League-kvartfinalen og samlet avancement, satte ord på 2-0-sejren over Granada.

- Granada giver dig en kamp. Det er en fysisk kamp, og de kaster folk frem. Du er nødt til at forsvare i denne slags kampe. 2-0, rent bur, nogle gode individuelle præstationer. Vi er fulde af selvtillid frem mod kampen på søndag [mod Burnley], siger Solskjær.

I semifinalen venter AS Roma, der slog Ajax ud af turneringen. Et opgør Solskjær ser frem til med optimisme og respekt for holdet, der lige nu er placeret som nummer syv i den hjemlige italienske række.

- De [Roma] forsvarer sig godt, som italienerne altid gør. De er et erfarent hold, og vi kender alle (Edin) Dzeko. Så enhver bold i feltet er farlig.

- Vi ser frem til det. Det føles som et ordentligt europæisk opgør, fordi Roma er en klub med mange traditioner og historie. Vi går ind til kampene i håb om at komme til finalen. Hvis vi kan afslutte denne sæson med en finale og et trofæ, ville det være godt, siger han.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.