Solskjær: United giver aldrig op

Ole Gunnar Solskjær har kun roser til overs for sit United-mandskab, der med Cavani i front sikrede et fremragende comeback på St. Mary’s Stadium.

Ole Gunnar Solskjær var efter søndags-comebacket mod Southampton ikke overraskende meget tilfreds med at kunne tilføje tre point på kontoen. Med 2-0 i pausen så det sort ud, men nordmanden fortalte efter kampen, at stemningen i det øjeblik var ganske afklaret.

– I halvlegen var jeg rolig. Det handlede om ikke at indkassere et mål mere og få det næste.

Kampen skulle frem til det 92. minut før den uruguayske målræv med sin anden scoring i kampen kunne bringe United foran. Et comeback, der er meget sigende for holdets og klubbens mentalitet, ifølge nordmanden.

– United giver aldrig op. Der var absolut ingen chance for at nogen af dem (United-spillerne) ville give op. Det er en stor ting for en United-spiller.

– Det var sikkert, at der ville komme et mål mere. Vi må have haft fem eller seks åbne chancer i spillet i dag, så det handlede om at tage dem, da vi fik chancen. Det virkede.

Uniteds cheftræner havde efter kampen også roser til matchvinder Cavani, der med sit indhop i pausen havde andel i alle tre scoringer.

– Stor indflydelse selvfølgelig. Han er en nummer ni, der ønsker at være imellem stolperne. Han er altid i bevægelse, han vil komme foran dig, og jeg er meget tilfreds med ham.

– Du ser hvor omhyggelig han er. På træningsbanen og under måltiderne. Han ved, hvad han ønsker at spise, hvor lang tid han skal genopbygge – alting(!), fortæller Solskjær.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.