Solskjær undskylder til fansene

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær undskylder til fansene

21 april, 2019 - 18:01
Ole Gunnar Solskjær underskylder til fansene, som han mener er de eneste, der kæmper for logoet på trøjen i dag.

Ole Gunnar Solskjær ©Getty

- Jeg vil bare gerne undskylde til fansene. De er de eneste, der bærer logoet i dag og kan holde hovedet højt, for det kan vi ikke.

United-træneren har ingen dårlige undskyldninger for nederlaget og lægger sig fladt ned.

- Vi blev slået på alle ingredienser, som der er brug for at blive tilføjet til ens talent. Som jeg sagde sidste uge, er der ingen steder man kan gemme sig på banen. 85 minutter før vi kommer med et skud på mål, er ikke godt nok, og det ved vi.

Nordmanden peger også på fitness og helt grundlæggende fodboldforståelse som områder, United skal forbedre markant.

- Vores fitness er ikke i nærheden af at være god nok. Jeg kan ikke vente med at komme i gang med en pre-season. Vi har gjort det fantastisk med at komme hertil, hvor vi er nu. Måske er vi ved at løbe tør, og vi ved, at man skal have styr på det helt grundlæggende for at vinde fodboldkampe, og fitness har intet med talent at gøre.  

Selvom dagens nederlag er en kæmpe mavepuster for United, kalder Solskjær på sammenhold, men fastslår også, at der ikke er plads til alle i hans projekt fremadrettet.  

- Vi bliver nødt til at stå sammen som et hold. Vi kan ikke skifte hele holdet. Et skridt ad gangen. Jeg har hele tiden sagt, at jeg bliver succesfuld her. Men der er nogle spillere, som ikke vil være en del af det, og der er nogle, der vil.

Næste kamp er mod førstepladsen Manchester City, og Solskjær kan ikke forestille sig et større incitament til at rejse sig.

- Det er det største incitament, vi kan have. På Old Trafford foran vores fantastiske fans. Fansene var helt vilde i dag. Vi blev smadret 4-0, og de hånede aldrig vores spillere, selvom de kunne have gjort det. De har vist støtte, og de vil gøre det igen på onsdag. Det er op til mig, spillerne og trænerstaben at blive klar til kamp.

Manchester United tager imod bysbørnene Manchester City på onsdag, hvor de skal forsøge at holde drømmen om top fire i live.