Solskjær udtrykker tilfredshed efter FA Cup-sejr

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær udtrykker tilfredshed efter FA Cup-sejr

27 juni, 2020 - 21:42
Selvom Manchester United ikke viste det skønneste og mest effektive spil i aftenens FA Cup-sejr mod Norwich, udtrykte Ole Gunnar Solskjær alligevel tilfredshed efter kampen.

Ole Gunnar Solskjær og Bruno Fernandes ©Getty

Det holdt hårdt, men Manchester United er videre til FA Cup-semifinalerne på Wembley. Aftenens kamp var til tider en søvndyssende affære, og United-spillerne har ikke modtaget de store roser efter kampen.

Alligevel virkede holdets manager forholdsvis tilfreds kort efter slutfløjt, da han talte med en BBC-reporter.

- Det her er cup-fodbold. Kampen var ikke den bedste. Jeg føler, vi holdte okay på bolden, men vi truede ikke nok, fortalte Solskjær blandt andet.

- Vi er glade for at være blandt de sidste fire, og det er god træning at få nogle minutter til en masse spillere. Det var også godt for Harry (Maguire, red.) at score vinderen.

Selvom sejren til slut kom i hus, havde mange nok forventet, at United ville kunne have afgjort det i ordinær spilletid. Premier Leagues aktuelle sidsteplads fra Norwich tvang dog "De Røde Djævle" ud i forlænget spilletid, før Maguire kunne score vinderen i det 118. minut.

- Det er måske forventet, idet mange af spillerne ikke har spillet siden Derby og LASK før lockdown-perioden. Vi er videre, og det er hvad, der betyder noget i cuppen.

- Vi lavede mange ændringer, og jeg tror spillerne, som spillede 120 minutter i dag, vil være klar til at spille igen på tirsdag. 

Til slut gav Solskjær målscoreren til 0-1, Odion Ighalo, et par rosende ord med på vejen. 

- Anthony (Martial, red.) har gjort det godt, og kom ind og gjorde det fremragende, men Odion gav mig chancen for at hvile Anthony, og han beviste, at han er en sand målscorer. Han er vigtig for os, og han er fantastisk i omklædningsrummet.

I morgen spilles de sidste opgør af FA Cuppens kvartfinaler. Herefter ved vi, hvem United skal krydse klinger med, når semfinalerne skydes i gang på Wembley i midten af juli måned.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.