Solskjær udlover spilletid til Sanchez

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær udlover spilletid til Sanchez

16 august, 2019 - 12:17
Ole Gunnar Solskjær fortæller, at Alexis Sanchez kommer til at spille flere kampe i denne sæson, end man lige tror, og at chileneren er få uger væk fra et comeback.

Chilenske Alexis Sanchez har haft en kriseramt tid i Manchester United, der ikke har budt meget godt på sig. Blandt andet skulle han ønske at forlade klubben, men nu giver manager Solskjær ham offentlig tillid.

- Der er historier om, at han (Alexis Sanchez, red.) er blevet sat på reserveholdet. Selvfølgelig er han ikke det. Vi har ikke så mange spillere i angrebskæden, så Sanchez kommer til at spille flere kampe, end man lige tror, siger Ole Gunnar Solskjær.

Sanchez pådrog sig endnu en skade i sommerens overståede Copa America-turnering, da han beskadigede baglåret, men ifølge Solskjær går der ikke mere end et par uger før Alexis Sanchez er i spil igen.

- Han er et par uger bag de andre, men han er meget tæt på at være tilbage. Vi forventer, at han får succers i denne klub. Han har kvalitet.

Manchester United, dog formentlig uden Alexis Sanchez, skal næste gang på en svær opgave på udebane mod Wolverhampton, hvor man har tabt i sine to seneste forsøg. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.