Solskjær: Uafgjort var et fair resultat

Ole Gunnar Solskjær var glad for første halvleg og mindre glad for anden i en kamp, som ingen fortjente at vinde.

Manchester United-manager, Ole Gunnar Solskjær, var fortrøstningsfuld efter søndagens 1-1-opgør mod Chelsea på Old Trafford. Han kunne tage meget positivt med fra kampen.

– I første halvleg gjorde vi, hvad vi havde håbet. Vi gik til dem, skabte chancer, fik det første mål og spillede god fodbold. I anden halvleg fik vi ikke samme kvalitet og tempo i vores spil. Begge hold kunne have vundet. Ingen fortjente rigtigt at vinde, så uafgjort er et fair resultat, sagde han efter kampen til manutd.com.

Årsagen til det langsommere tempo i anden halvleg kan findes i trætheden i truppen, mener manageren.

– Der var muligvis nogle trætte ben derude, trætte hoveder. Vi skulle vinde, og vi formåede ikke at finde kvaliteten fra første halvleg, sagde han.

– Jeg tror ikke, vi kan skyde skylden på skader. Vi ville bare holde tempoet oppe. Vi håber ikke, at Eric (Bailly) er for slemt skadet. Rashy bøvlede med sin skulder og formåede at spille en time men kunne ikke mere end det.

David de Gea så uheldig ud ved Chelseas udligning i slutningen af første halvleg, men der er ingen, der er sure på spanieren, fortalte Solskjær.

– Der er ingen chance for, at der er nogen, der beskylder ham for at miste mange point for os, så han har været fantastisk. Han vil indrømme, at han kunne have undgået det mål, men sådan er fodbold. Han skal rejse sig igen, vågne i morgen og se fremad.

Nu ser det mere end svært ud i forhold til at komme i top fire og sikre en plads i Champions League i næste sæson. Det ved Ole Gunnar Solskjær, der dog stadig tror på det.

– Jeg synes ikke, vi kan give op, før det teoretisk er forbi, men det er selvfølgelig i stort bjerg at bestige. Vi skal fokusere på de sidste to kampe, gør vores bedste, vinde og se, hvad de andre kampe giver. Slutningen af sæsonen giver nogle marginale kendelser, underlige resultater, så alt kan ske.

Forrige artikel

Karakterbogen efter Chelsea-kampen

Næste artikel

Luke Shaw ærgrer sig over misbrugte chancer

ANNONCE