Solskjær: Uafgjort er nok et fair resultat

Ole Gunnar Solskjær var skuffet over at have smidt sejren i de døende minutter af aftenens kamp, men et uafgjort resultat var, ifølge nordmanden, fair nok.

Et udlignende mål i det 92. minut af Simon Kjær gjorde at Manchester United måtte nøjedes med at hive et uafgjort med sig til returopgøret i Milano i næste uge. Et resultat som Ole Gunnar Solskjær, under omstændighederne, selvfølgelig var skuffet over, men som han også så som retfærdigt.

– [Jeg er] Meget skuffet over at indkassere ved en af kampens sidste spark, eller hovedstød. Det gør det selvfølgelig lidt hårdere, men det ville altid komme til at skulle afgøres der [Returopgøret i Milano], udtaler Solskjær til BT Sports.

United så ellers længe ud til at køre 1-0 sejren, og et fordelagtigt resultat til returopgøret om en uge, i land. Men sådan skulle det ikke være. Og ifølge Solskjær skal især Uniteds tempo i boldomgangen skrues op til returopgøret.

– Vi var en smule for langsomme, når vi var i boldbesiddelse. Det er den læring, som vi skal have ind i os selv. Vi skal præstere i hver eneste uge. Vi spiller mod gode hold. Uafgjort er nok et fair resultat, udtaler Solskjær yderligere.

Returkampen løber af stablen om en uge med kampstart klokken 21:00.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Karakterbogen: Mest af alt middelmådigt

Næste artikel

Pioli: Vi fortjente måske mere

ANNONCE