Solskjær tilfreds trods uskarp FA Cup-indsats

Den norske manager havde gerne set, at holdet havde afgjort tingene efter 90 minutter.

Det var ikke nødvendigt, at FA Cup-kampen mod West Ham skulle trækkes ud i forlænget spilletid, før United-spillerne afgjorde tingene, føler Ole Gunnar Solskjær.

Det var dog først her, at Scott McTominay scorede kampens enlige mål og dermed sendte United videre i turneringen, hvilket den norske manager til syvende og sidst er tilfreds med.

– Vi er med i bowlen, og det er det, det handler om. Jeg tror, vi har omkring 15-17 afslutninger, så vi er nødt til at være mere kliniske. Vi skulle have afgjort det efter 90 minutter, men nogle gange sker det bare ikke, siger Solskjær til BBC og fortsætter om den videre færd i turneringen.

– Vi vil gerne udfordre, og vi vil gerne i finalen. Det er det, vi er her i Manchester United for, siger han.

Fra sidelinjen kunne den norske manager se Scott McTominay score på en flot afslutning for tredje kamp i streg, og det er ikke underligt, at skotten afslutter godt, mener manageren.

– Han var angriber tidligere, og jeg synes, at han afslutter med autoritet. Du kan se, at det ikke gør ham noget at være i de positioner, han smadrer dem bare ind, siger han.

Manchester United er nu klar til kvartfinalen i turneringen, hvor man sidste år nåede til semifinalen, inden Chelsea blev endestationen.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Skotsk klasse bag chancefattigt United-avancement

Næste artikel

Maguire: God kamp trods manglende skarphed

ANNONCE