Solskjær tager selvtillid med ind til PSG-kamp

Selvom United er nede med to mål inden returopgøret mod Paris Saint Germaint, så tror Ole Gunnar Solskjær på, at holdet kan vende lykken.

Selvom United mangler op imod 10 førsteholdsspillere inklusiv en karantæneramt Paul Pogba til kampen mod Paris Saint Germain onsdag aften, så er Ole Gunnar Solskjær fortrøstningsfuld. United har stadig en chance, mener han.

– Jeg bliver nødt til at sige, at spillerne har selvtillid, selvom de er nede med to. Men vi ved alle, det bliver svært. Vi spillede mod dem her, de er et godt hold, og vi har massere af skader.

– Men vi skal gå efter det. Der er et bjerg, der skal bestiges, men vi har kvalitetesspillere, selvom vi stadig lige skal se, hvor mange der er til rådighed. Det er måske det største spørgsmål, siger Solskjær til SkySports.

United-legenden minder folk om en famøs kamp i Torino mod Juventus, som han selv deltog i for snart 20 år siden. Italienerne havde fået 1-1 med fra Old Trafford, og de kom hurtigt foran 2-0 i returopgøret, inden Sir Alex Fergusons tropper leverede et fornemt comeback og avancerede til finalen, som de som bekendt også endte med at vinde.

– Så snart vi fik det første udebanemål, havde vi overtaget. Så scorede vi nummer to, og pludselig panikkede de, for så var vi videre. Det er det, vi skal gå efter på onsdag. Hvis vi scorer et tidligt mål, er vi pludselig tilbage med et brag, siger nordmanden. 

I det første opgør scorede Kimbempe og Kylian Mbappé målene for Paris Saint Germain.

 

Forrige artikel

Ferdinand langer ud efter Pogbas kritikere

Næste artikel

Fem United-folk i kapløb om februar-priser

ANNONCE