Solskjær: Tålmodighed og ro var nøglen

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær: Tålmodighed og ro var nøglen

13 januar, 2021 - 00:19
Det var en ganske tilfreds manager, der efter kampen mod Burnley roste holdet for at holde fatningen i VAR-kaos og modgang.

Ole Gunnar Solskjær og resten af holdet kunne med aftenens sejr over Burnley fejre førstepladsen i Premier League og en ubesejret stime på et helt år, hvad angår udebanekampe.

Der var derfor ikke overraskende store roser fra den norske manager, der kunne se sit mandskabe krige tre uhyr vigtige point hjem på et råkoldt Turf Moor.

- Tålmodighed og ro var nøglen. Vi var ikke gode i den første halve time, men VAR-situationerne sparkede os i gang, udtaler Solskjær.

- Vi føler os meget selvsikre. På udebane har vi virkelig klaret os godt. Vi er nødt til at tro på os selv, og det gør vi. Vi har gjort et godt stykke arbejde - det er gode tider. Det er en prøvelse mod mestrene, der har været fantastiske. Det er en fantastisk prøvelse for os.

I første halvleg satte Kevin Friend sig selv i fokus, da han underkendte Maguires hovedstødsmål. En episode, der gav anledning til stort temperament i omklædningsrummet, fortæller den norske manager.

- Vi var alt for opildnede til tider. Harry Maguires mål var helt perfekt, og jeg forstår, at gutterne var vrede, men jeg var nødt til at berolige dem ved pausen.

Med tre point på kontoen stiger United til vejrs i Premier League-tabellen, der tæller en tre points-margin ned til rivalerne fra Liverpool. Adspurgt om Solskjær troede på samme scenariet for tre måneder siden, svarede han:

- Jeg er en drømmer, og jeg drømte om at få dette job, og jeg har det. Der er ikke mange mennesker, der troede, det ville være en realitet.

Søndag venter et kæmpe brag, når United gælster Liverpool på Anfield.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.