Solskjær søger råd hos Roy Keane

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær søger råd hos Roy Keane

21 juli, 2019 - 17:10
Selvom Roy Keane ikke er den mest positive på Manchester Uniteds vegne, så er det en manageren gerne spørger til råds.

Med jævnlige kritiske udtalelser om tilstanden i Manchester United er Roy Keane måske ikke den der er mest velkommen på sin gamle hjemmebane og blandt medarbejderstaben på Carrington.

Men for manager Ole Gunnar Solskjær er den irske midtbanelegende mere end blot en eks-holdkammerat. I mere end 9 år var de to naboer og trods irerens kritiske røster i medierne, så er Keane en som Solskjær sparrer med.

- Jeg holder tæt kontakt med Roy og har også været fordi hans hus til te. Jeg lytter altid til Roy om hvad han mener. Jeg sætter stor pris på hans meninger, fortæller nordmanden.

- Jeg ved at Roy i interviews har sagt at mange mennesker siger at de er hans venner, men jeg føler vi er ret tætte. Vi er blevet venner og han var en fantastisk leder. Jeg elskede at han ham som kaptajn, lyder det fra Solskjær om den tidligere United-kaptajn.

Solskjær skal netop i disse uger vælge hvem der skal gå i Roy Keanes fodspor og blive klubbens nye kaptajn. 

- Vi havde Bryan Robson, Gary Neville, Ryan Giggs og Roy Keane. Alle ville elske at have dem som kaptan, men der er ikke mange tilbage af dem nu om dage,' says Solskjaer.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv en del af OldTrafford.dk - Vi søger lige nu flere hænder på sitet

Klik her og læser om at blive en del af det frivillige crew bag hjemmesiden.