Solskjær: Sidste ti minutter føltes som en cupfinale

Ole Gunnar Solskjær var en lettet mand, da slutfløjtet lød til en 2-1-sejr til Manchester United. Læs hans reaktioner her.

Det pressede på til sidst, da Aston Villa satsede alt efter en udlignende 2-2-scoring. Så meget, at en urolig Ole Gunnar Solskjær kaldte de sidste ti minutter for en cupfinale.

– Jeg nød ikke de sidste ti minutter. De føltes som en cupfinale eller sæsonens sidste kamp, og vi er nødt til at være bedre i kampens slutfase. (Eric, red.) Bailly lavede en vigtig blokering for os i sidste minut, sagde Solskjær efter kampen.

– Vi har forbedret os og blevet meget bedre. Vi er kommet langt siden vi tabte til Arsenal sidste nytårsdag. Ligaen vil blive tæt, så hver gang, man vinder en kamp, er det et kæmpestort skridt. 

Solskjær startede med Paul Pogba og Bruno Fernandes på midtbanen, og nordmanden har to forskellige slags roser til midtbanestjernerne.

– Paul (Pogba, red.) bliver bedre og er kommet i bedre form. Han var god i dag. Aston Villa er et fysisk stærkt hold, og han er en spiller, der kan bruge sin krop godt, sagde mens han supplerede om Bruno Fernandes, som på straffespark scorede til kampens slutresultat, 2-1:

– Han vil gerne tage straffesparkene og er ikke bange for at brænde dem. Brænder han, er det altid en overraskelse.

Ole Gunnar Solskjær blev afslutteligt spurgt ind til Amad Diallo, der skifter til Manchester United i januar, om, hvor langt man er med at få detaljerne på plads for den ivorianske kantspiller.

– Vi har styr på papirarbejdet, jeg kan ikke se, hvilke forhindringer, der skulle være, så han burde snart være United-spiller. Meget spændt på at få ham ind, men han skal have tid til at udvikle sig. Udover det tænker jeg ikke for meget på januarvinduet, afslutter Solskjær.

Med 2-1-sejren i bagagen er Manchester United nu på en delt førsteplads med rivalerne fra Liverpool med lige mange kampe spillet.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

United vinder i hæsblæsende kamp mod Villa

Næste artikel

Wan-Bissaka: Sejren viser hvor langt vi er nået

ANNONCE