Solskjær ser frem til FA Cup-brag

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær ser frem til FA Cup-brag

09 januar, 2019 - 10:21
United-manageren vil have sit hold testet mod de bedste hold, og derfor glæder han sig over at skulle møde Arsenal i næste runde af FA Cuppen.

Ole Gunnar Solskjær ©Getty

- Fantastisk. Vi har brug for de kampe, og vores spillere har brug for store kampe til at blive udfordret.

Sådan siger Ole Gunnar Solskjær til MUTV om lodtrækningen til fjerde runde af FA Cuppen, der har parret United med Arsenal på Emirates i den 26. januar.

Manchester United har vundet fem kampe af fem mulige under nordmandens ledelse, men ingen af dem har været mod nogle af de store hold i rækken. På søndag møder holdet Tottenham i den første rigtigt store test af Solskjærs United.

- Man kan kun slå de hold, man møder. Hvis vi skal blive udfordret og rykke os til næste niveau, så har vi brug for den slags kampe. Og hvis man vil vinde FA Cuppen, så skal man kunne slå alle, siger han.

Manchester United og Arsenal er de to mest succesfulde hold i FA Cup-historien. London-klubben har vundet turneringen 14 gange, mens United har vundet den tradtionsrige turnering 13 gange. Indbyrdes har holdene mødt hinanden 15 gange, og her står United noteret for syv sejre, mens Arsenal har vundet seks.