Solskjær ser frem mod "sin største managertest"

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær ser frem mod "sin største managertest"

15 april, 2019 - 18:29
Ole Gunnar Solskjær tror på, at Manchester United leverer sensationen mod FC Barcelona på Camp Nou. Det siger han på pressemødet forude for kampen.

For mindre end en uge siden tabte United 1-0 til Barca på Old Trafford i første kvartfinaleopgør i Champions League. Tirsdag spiller de returkampen på catalanernes hjemmebane, og de rødklædtes manager, Ole Gunnar Solskjær, hæfter sig ved, at de er et mål mindre bagud, end de var på Parc de Princes, da de sensationelt slog Paris Saint-Germain ud med 3-1. 

- Mindet fra PSG kommer til at hjælpe spillerne. Vi ved, at vi kan vende det her, siger Solskjær på sit pressemøde forude for kampen. 

- Tro er alting. Hvis vi får det første mål, som kommer til at være så afgørende, står vi lige. Vi har spillerne. Resten er nogle gange held, nogle gange er det David (de Gea, red.), der redder os. 

Nordmanden indrømmer dog også, at opgaven i Paris er en anden, end den bliver i Barcelona. Og han tilkendegiver, at returopgøret mod Barca er den største kamp i hans egen managerkarriere. 

- På den korte bane er det. Men jeg tænker kun på kampen, på, at vi skal score nok. Hvis der kommer mange mål, har vi en bedre chance, siger Solskjær. 

Han afviser, at United kommer til at have et defensivt udgangspunkt. 

- Vi er klar over, at vi skal spille vores eget spil, og at vi skal spille bedre (end i den første kamp, red.). Hvis du giver spillere som Suarez og Messi for meget tid på bolden, kommer du til at lide. 

Manchester United havde 0 skud på mål i det første opgør, som gæsterne vandt på et mål af Luis Suarez.