Solskjær: Sejren er at vi har rykket os

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær: Sejren er at vi har rykket os

26 juli, 2020 - 20:34
Ole Gunnar Solskjær havde fortalt spillerne at sæsonen ville have været en "sejr" uanset resultatet i dag.

Det var en glad og tilfreds Ole Gunnar Solskjær foran tv-kameraerne efter sejren over Leicester::

- Jeg er glad. Vi har opnået en plads i Champions League. VI er kommet fra en position langt efter i ligaen og vi har overhælet hold i tabellen. Vi har vist at vi kan være kontinuerligt gode, at vi har den rette mentalitet. Vi er i gang med at bygge en gruppekultur og en præstationskultur her som vi kan være stolte af.

Men ifølge nordmanden hvade det været en sejr for hans projekt selv hvis det havde flasket sig anderledes i dag

- Jeg fortalte drengene at uanset hvad der ville ske i dag ville vi have sejret. Spillerne har vist deres kvalitet som en gruppe. De har taget imod det vi gerne ville have fra dem og de begynder mere og mere at ligne en gruppe af Manchester United-spillere. Miljøet her er meget bedre end det var før.

Manageren og spillerne vil med garanti fejre triumfen i aften, men sæsonen er endnu ikke ovre.

5. august vender United tilbage til Europa League i anden kamp mod østrigske LASK. United fører 5-0 efter den første kamp.

Imens sæsonen fortsætter i den europæiske turnering begynder transfervinduet også at røre på sig.

Nu hvor Champions League er sikret i næste sæson står United stærkere på markedet end hvis det var glippet. Solskjær ved at det har betydning, og han påpeger hvordan presset også bliver større på at få de rigtige spillere hvis man både vil have succes i hjemlandet og på kontinentet i næste sæson:

- Tredjepladsen betyder at vi skal spille mod flere hold på topniveau næste sæson. Der er flere større kampe og det er flere gange at vi skal dukke op og præstere. Det er hver uge. I Champions League skal man spille sit bedste hold. Det er ikke ligesom Europa League hvor vi kunne hvile nøglespillere og give minutter til de unge gutter. Nu er vi i en situation hvor vi skal gå efter hver kamp, så det vil være et nyt skridt at tage for nogle af de her spillere.

- I forhold til transfers er der selvfølgelig flere økonomiske midler nu hvor vi er i Champions League. Men det tænker jeg ikke så meget på. Klubben ved hvad jeg føler og vi vil gøre alt for at forsøge at opnå det. Så lads os se hvor vi ender.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.