Solskjær roser sit hårdtarbejdende United-hold

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær roser sit hårdtarbejdende United-hold

11 januar, 2020 - 18:36
Manager Ole Gunnar Solskjær roste sine spillere for deres arbejdsindsats i 4-0-sejren over Norwich City lørdag eftermiddag.

Solskjær efter kampen mod AZ ©Getty

Lørdag eftermiddag gik Manchester United endelig fra banen med en sejr, da det blev til hele 4-0 mod Norwich i Premier League. Manager Ole Gunnar Solskjær var glad for at se sit hold spille, som han gerne vil have dem til.

- Jeg er meget tilfreds. Vi var ovenpå fra start. Når man kan gå fra banen og være sikker på, at modstanderen snakker om, at Man Utd er et hårdtarbejdende hold... Det er, hvad jeg vil se fra mit hold, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge BBC.

- I enhver Premier League-kamp skal man udnytte det pres, man laver, og de perioder, hvor man dominerer. Anden halvleg var virkelig god, fastslår manageren.

Sejren kom i kølvandet på en periode på tre kampe uden sejr. Solskjær glæder sig over at være tilbage på sejrssporet og vurderer, at pilen generelt set peger den rigtige vej.

- Vi reagerede i dag, og vi tager flere end to-tre skridt frem, før vi tager et tilbage. I kulissen ved vi, at vi gør et godt stykke arbejde, vurderer Solskjær.

Uniteds næste kamp er FA Cup-omkampen mod Wolverhampton på onsdag.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.