Solskjær roser holdet trods nederlag

Ifølge Ole Gunnar Solskjær havde Manchester United chancer til fire mål mod Wolverhampton og burde have vundet kampen tirsdag aften.

Et skuffende resultat, men en god præstation. 

Sådan lyder dommen fra manager Ole Gunnar Solskjær efter Manchester Uniteds andet 2-1-nederlag på Molineux til Wolverhampton på halvanden uge. 

– Det var en af de dage. Jeg synes, vi gjorde mere end rigeligt for at vinde. Deres målmand havde fire fantastiske redninger, siger Solskjær til Sky Sports umiddelbart efter slutfløjtet. 

– Drengene gjorde præcis som de skulle. Vi forsøgte at satse og kom til at lave nogle personlige fejl. Den slags sker. 

Opgaven blev ikke nemmere, da Ashley Young fik sit andet gule kort og blev smidt fra banen efter 57 minutter. En dommerbeslutning, som Uniteds norske manager ikke har lyst til at kritisere. 

Til gengæld vil han gerne rose Wolverhampton. 

– Wolves fortjener credit. De udnyttede vores sjuskede fejl, siger han.

Nederlaget betyder, at “de røde djævle” potentielt kan dumpe ned på sjettepladsen i Premier League. Og med blot seks ligakampe tilbage af sæsonen har Solskjær allerede regnet på, hvad han tror er de nødvendige antal point for at komme i top-4. 

– Vi får brug for 15 point, siger Solskjær. 

Manchester United mangler blandt andet City og Chelsea på hjemmebane. Nederlaget til Wolverhamptons var Ole Gunnars blot andet i Premier League, siden han tog over i midten af december. 

 

Forrige artikel

Spillerkarakterer: Sløjt niveau i alle rækker

Næste artikel

McTominay har svært ved at glæde sig over sit første mål

ANNONCE