Solskjær roser bredden og målscorerne

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær roser bredden og målscorerne

28 oktober, 2020 - 23:43
Ole Gunnar Solskjær er ikke overraskende meget stolt af sit hold, som i aften slog RB Leipzig med hele 5-0.

Ole Gunnar Solskjær. ©Getty

Manchester United slog RB Leipzig med imponerende 5-0 i Champions League, og manager Solskjær, som havde sparet et par spillere, var meget tilfreds med, hvordan kampen udspillede sig.

- Vi var nødt til at spare et par spillere, da sæsonen er ubarmhjertlig, så vi brugte truppen, og den er virkelig begyndt at spille sig varm, siger Solskjær, og fortsætter:

- Jo mere kvalitet, man har i truppen, jo bedre bliver præstationerne. De startende lagde det grundlæggende arbejde, men jeg er meget imponeret af indskifterne, hvor Marcus (Rashford, red.) selvfølgelig gjorde det fantastisk. Hvilken indsats, de lavede mod et Leipzig-hold, der presser højt, så det var en svær kamp at komme ind i.

Mason Greenwood fik sin Champions League-debut - og scorede også i den - og Solskjær var meget stolt af sin lærling, der trods en sommer og preseason med meget drama fortsætter med at præstere.

- Mason var så effektiv foran mål. Han er en fantastisk afslutter, og jeg er stolt af ham. Timingen af hans løb og afleveringen fra Paul Pogba var sublim - jeg var ikke helt sikker på, om han var onside, der var et par hårde kald for dommeren i dag, men heldigvis var vi heldige.

Manchester United møder Arsenal i weekenden, inden det gælder Istanbul Basaksehir igen på tirsdag i Champions League.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.