Solskjær: Rashford og Pogba er begge straffeskytter

Læsetid
mindre end
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær: Rashford og Pogba er begge straffeskytter

19 august, 2019 - 23:40
Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær forklarede efter kampen mod Wolverhampton, at det er op til Marcus Rashford og Paul Pogba selv at bestemme, hvem der sparker straffespark.

Paul Pogba ©Getty

Ved stillingen 1-1 i kampen mellem Manchester United og Wolverhampton fik United straffespark. I sidste weekend scorede Marcus Rashford fra pletten, og derfor troede de fleste nok, at angriberen skulle sparke igen. Istedet tog Paul Pogba sig af straffesparket og brændte fra pletten.

Det affødte en del diskussion om, hvorvidt Rashford burde have sparket. Manager Ole Gunnar Solskjær fortæller, at Rashford og Pogba selv har ansvaret for at beslutte, hvem der sparker.

- De er begge udpeget til at sparke straffespark, så det er op til dem at beslutte, hvem der tager straffesparket i situationen. Nogle gange føler spillere sig bare, at de kommer til at score.

- Paul har scoret så mange for os, men i dag var det en god redning.

- De har begge haft selvtilliden til at sparke tidligere. Marcus scorede i sidste uge, men Paul var også selvsikker. Jeg kan godt lide spillere med selvtillid, siger manageren.

Det ene point betyder, at United har fire point og ligger nummer fire i tabellen.

 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.