Solskjær: Rashford er klar mod Southampton

Ole Gunnar Solskjær havde positivt nyt om skadessituationen i Manchester United forud for morgendagens kamp mod Southampton. Marcus Rashford er klar igen.

Manchester United er blevet alvorligt ramt af skader på det seneste. Mod Liverpool måtte man skifte 3 spillere ud på grund af skader allerede i første halvleg. Det betød, at Marcus Rashford, som ellers også havde pådraget sig en skade i kampens indledning, måtte spille samtlige 90 minutter i den kamp.  

Senest startede han så ude mod Crystal Palace, men blev skiftet ind i løbet af opgøret, og nu meddeler Ole Gunnar Solskjær altså så, at januar måneds bedste spiller i Premier League, Marcus Rashford er klar til at starte inde, når man i morgen kl. 16.00 tager imod Southampton på Old Tafford.

– Rashford er helt klar nu. Jeg spiller ham højst sandsynligt fra start, udtalte Ole Gunnar Solskjær her til morgen på pressemødet forud for kampen. 

United har været fremragende kørende, siden den norske manager tog over i slutningen af december, og man har endnu ikke tabt i ligaen under den tidligere United-angribers ledelse. Solskjær understregede dog, at det var vigtgt, at man også snart fandt tilbage til sejrsstimen, når man spiller hjemme på Old Trafford. 

– Det handler om at komme tilbage på sejrsskurs, (når vi spiller, red.) hjemme. Liverpool-kampen endte uafgjort og Burnley-kampen før det, var uafgjort, så vi bliver nødt til snart at få nogle flere point på hjemmebane. Det er vores fokus nu, udtaler Solskjær.

  

 

Forrige artikel

Medie: Solskjær eneste emne som United-manager

Næste artikel

Solskjær nomineret til månedens manager igen

ANNONCE