Solskjær: PSG-kampen har ændret os

Ole Gunanr Solskjær fortæller, at PSG-kampen har vist United-spillerne, at Manchester United aldrig kan dømmes ude.

Ole Gunnar Solskjær reflekterer tilbage på sin tid i Manchester United, hvor han og resten af trænerteamet stille og roligt er i gang med at genopbygge klubben til det, de kender. Det hjalp PSG-kampen for cirka en måned siden ogs på.

– Har PSG-kampen ændret attituden?

– 100%. Vi ved nu, at hvis vi er inde i kampen, når vi skal spille på udebane, har vi noget at spille for, og så kan vi altid lukrere på vores offensive styrker. Vi skal forsvare os ordentligt, men vi kan også score målene på udebane, siger Solskjær, og fortsætter:

– Vi er stille og roligt ved at bringe Manchester United tilbage til det, jeg, Phelan og Carrick kender, og vi vil bare opbygge klubben på den måde igen, og jeg følte, at jeg kunne gøre dette job retfærdighed ved at være mig selv og tro mod mine værdier og hvad jeg tror på, og indtil videre har det været okay, vi har givet os en stor chance for at udfordre for top fire, som var ude af spørgsmålet for tre måneder siden og nu er vi i kvartfinalerne i Barcelona.

Og Manchester United er nemlig i Champions League-kvartfinalen på grund af det, der kaldes ‘Miraklet i Paris’. Kampen viste, at Manchester United aldrig kunne dømmes ude. Det fortæller Solskjær også selv.

– Ingen troede på, at vi kunne gøre det, bortset fra os. Nogle fans håbede måske, men troede ikke på det. Men nu har drengene, med den ydeevne de givet fansene og sig selv, noget at tro på og tror på, at vi kan gøre det (slå Barcelona ud, red.)

Manchester United tager imod Barcelona i aften klokken 21 på Old Trafford.

Forrige artikel

Lingard før Barca-braget: Alt er muligt

Næste artikel

På lånt tid: Henderson og Sheffield United fortsætter kurs mod Premier League

ANNONCE