Solskjær: Pogba er ikke et problem

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær: Pogba er ikke et problem

10 juli, 2019 - 10:10
Paul Pogba er top-professionel, har et hjerte af guld - og Manchester United har ikke modtaget nogle bud på ham. Sådan lyder det fra manager Ole Gunnar Solskjær på pre-season-turens allerførste pressemøde.

Ole Gunnar Solskjær og Paul Pogba ©Getty

Paul Pogba har selv udtalt, at han "søger nye udfordringer", og hans agent Mino Raiola har også sagt direkte, at han forsøger at finde en udvej for sin spiller. Alligevel kaster Ole Gunnar Solskjær sig ud i en passioneret forsvarstale for franskmanden, som han har trænet på både akademiet og førsteholdet. 

- Han er en helt fantastisk fyr. Han er top-professionel, og der har aldrig været nogen problemer med ham. Han har et hjerte af guld, siger Solskjær, der også antyder, at der eksisterer en mediehetz mod hans udskældte midtbanespiller. 

Trods rygter om, at Real Madrid og Juventus begge er mere en almindeligt interesserede i Pogba, understreger Solskjær, at klubben ikke har modtaget nogle bud. Og det er det, som han forholder sig til, siger han.

- Agenter taler hele tiden, og som sagt har jeg ingen bud fra andre klubber. Det er alt, hvad jeg kan sige om denne sag. 

Årets topscorer fra sidste sæson har en kontrakt, der binder ham til Old Trafford indtil minimum 2021 - derefter er der mulighed for et års forlængelse. 

- Paul har aldrig været et problem for mig. Når han er på banen, arbejder han hårdt. Han er en stolt dreng, der giver alt for klubben. Jeg kan ikke klage over noget.  

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv en del af OldTrafford.dk - Vi søger lige nu flere hænder på sitet

Klik her og læser om at blive en del af det frivillige crew bag hjemmesiden.