Solskjær: Perfekt forberedelse til PSG-kamp

Ole Gunnar Solskjær var tilfreds med 3-0 sejren mod Fulham, som gav ham mulighed for undervejs at spare profiler op til Champions League-kampen mod PSG.

Manchester United sejrede i sikker stil mod Fulham, hvilket gav Ole Gunnar Solskjær en chance for at skifte spillere ud, som kan være tiltænkt nøgleroller i næste kamp mod Paris Sait Germain. Ved stillingen 3-0 blev målscore Anthony Martial skiftet ud og erstattet af Alexis Sanchez. Senere hen fulgte udskiftninger af den anden målscore Paul Pogba og af Ander Herrera. De to midtbanespillere blev erstattet af henholdsvis Scott McTominay og Eric Bailly.

På trods af at vinde med overbevisende cifre var den norske træner ikke tilfreds med de første ti minutter af kampen, hvor United ifølge træner, overgav initiativet. Dette skulle dog ændre sig efter Martials’ scoring til 1-0.

– De (Fulham red.) havde et par kontras i starten af kampen og et par bolde ind i vores felt. Efter vores første mål spillede vi 80 fantastiske minutter, udtalte Solskjær til BBC Sport.

Den midlertidige træner blev også spurgt indtil Manchester Uniteds chancer for at blande sig i titelkampen. Afstanden på 11 point op til de to tophold Liverpool og Manchester City er for stor, påpegede træneren. Han blev dog i samme ombæring mindet om, at United også var 11 point bagud i forhold til den Champions League givende fjerdeplads ved hans udnævnelse.

– De er for langt foran. Men vi skal stadig møde Liverpool og City, så vi har stadig noget at sige, i forhold til hvordan det bliver afgjort.

Ole Gunnar Solskjær kunne med sejren nyde sin sejr nummer 10 ud af 11 mulige. Efter kampen var både Ed Woodward og medejer Avram Glazer nede i omklædningsrummet for at gratulerer både ham og spillertruppen. Det var i øvrigt første gang, at Glazer har overværet en kamp under Solskjær.

Video-highlights: Mål af Pogba og Martial sikrede en fortjent sejr mod Fulham

Smalling: Derfor er jeg veganer