Solskjær på pressekonference: Tuanzebe og Greenwood med fra start

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær på pressekonference: Tuanzebe og Greenwood med fra start

19 september, 2019 - 09:51
Gårsdagens pressekonference forud for sæsonens første Europa League opgør mod kazakhstanske Astana, var domineret af spørgsmål vedrørende de første 11 spillere på holdkortet.

Mason Greenwood ©Getty

Ole Gunnar Solskjær åbnede sidste aftens pressekonference med at give en statusopdatering over truppens skadede spillere.

Fire spillere er bekræftet ukampdygtige: Paul Pogba, Antony Martial og Luke Shaw sidder alle ude med fortsatte skader. Daniel James fik et slag mod Leicester der ligeledes holder ham ude i aftenens kamp.
Det giver plads til nye ansigter på banen, og det var da også det dominerende tema på pressemødet - kommer de unge spillere på kanten af truppen til at få spilletid?

Den første starter Solskjær bekræftede var dog en af holdets mere rutinerede spillere:

"Sergio [Romero red.] vil spille i morgen. Han har bevist at han er en topmålmand. Det er vigtigt at holde ham klar hvis der skulle ske noget med David [De Gea red.] I morgen er en chance for at give ham [Romero red.] den spilletid han har brug for."

Da Solskjær blev spurgt ind til hvordan han vil balancere sin trup mellem Europa League og Premier League, kunne han yderligere bekræfte startpladser til Axel Tuanzebe og Mason Greenwood:

”En af starterne sidder her ved siden af mig [Tuanzebe red.]. Jeg har en stor trup. Vi så i pre-season at alle kan kæmpe om pladserne. Da sæsonen gik i gang matte vi tage en beslutning om hvem der starter inde. Axel [Tuanzebe red.] er en af dem der uheldigvis lige akkurat ikke kom ind i start-elleveren. Men nu er det en chance for nogle af dem til at få minutter på banen. Vi har en kamp hver tredje eller fjerde dag nu, så vi kommer til at se hele truppen blive brugt mere. Der kommer unge spillere på banen i morgen, Greenwood spiller helt sikkert."

Solskjær kunne desuden love en startplads til Fred, der i sit indhop mod Leicester gjorde en fin figur:

”Fred kom på mod Leicester og gjorde det godt. Vi havde brug for hans løbevillighed og hans skarphed. Han har været tålmodig og arbejdet hårdt. Han er ikke så ung som nogle af de andre, men han er stadig ung i sin karriere i engelsk fodbold og forhåbentlig kan han kickstarte sin sæson i kampen i morgen. Han har haft nogle gode kampe på midtbanen sammen med Scott McTominay, mod. PSG og Arsenal f.eks. Så vi venter bare på at han blomstrer igen.”

Solskjær blev i øvrigt stillet et spørgsmål om hvorfor den blot 16-årige Charlie Wellens trænede med førsteholdet forud for kampen. ”Det er hvad vi gør i denne klub” lød svaret resolut.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Køb din trøje her og støt OldTrafford.dk