Solskjær om Angel Gomes kontraktforlængelse: Det ser ikke ud til at ske

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær om Angel Gomes kontraktforlængelse: Det ser ikke ud til at ske

29 juni, 2020 - 12:00
Angel Gomes kontrakt udløber i morgen. På dagens pressemøde havde Ole Gunnar Solskjær stadig intet nyt hørt fra ledelsen eller spilleren. Han konkluderede at det ser usandsynligt ud at man bliver enige om en ny kontrakt inden i morgen.

Angel Gomes til træning ©Getty

Ole Gunnar Solskjær deltog mandag formiddag i en virtuel pressekonference forud for mødet med Brighton på Amex Stadium tirsdag aften.

Nordmanden er blevet spurgt indtil situationen omkring Angel Gomes på mange pressemøder i træk, og hver gang har han svaret at han ikke er blevet oplyst om skred i forhandlingerne.

Gomes kontrakt udløber tirsdag den 30. juni. Så da Solskjær endnu en gang blev spurgt om hvorvidt Gomes stadig er at finde i klubben i næste uge, var det en manager der ærgerligt måtte tilstå at at stadig ikke havde hørt noget nyt:

- Jeg har ingen nyheder om situationen, så det ser usandsynligt ud [at Gomes skriver ny kontrakt, red.].

- For at være ærlig har jeg ikke hørt noget fra ledelsen i går aftes eller her til morgen. Det virker som om de ikke er blevet enige med spilleren. Så det korte svær er nok ja [Simon Stone spurgte om Angel Gomes ikke længere er Manchester United-spiller, red.]

Det har længe set svært ud for Manchester United at overbevise den talentfulde englænder om at han kan få så meget spilletid som han ønsker. Medmindre der kommer nyt om sagen indenfor de næste 24 timer ser det ud til at Gomes vil søge nye græsgange for at få den fornødne spilletid.

Barcelona og Chelsea har begge været nævnt i medier som interesserede.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.