Solskjær: Målforskellen kan blive en afgørende faktor

Ole Gunnar Solskjær var en tilfreds mand efter aftenens storsejr på 9-0 over Southampton. Ifølge den norske manager kan målforskellen nemlig blive afgørende, når Premier League-tabellen skal gøres op til sommer.

United udnyttede på bedste vis, at Southamptons Alexandre Jankewitz blev sendt i bad efter to minutter i dagens dyst på Old Trafford. “De Røde Djævle” sendte Ralph Hasenhüttls tropper hjem til sydkysten med et 9-0-nederlag i bagagen.

Ifølge Solskjær kan denne målscore blive afgørende, når sæsonen skal gøres op.

– Du er nødt til at udnytte dine chancer i tætte og åbne kampe. Du ved aldrig, hvad der bliver en afgørende faktor. Vi ved bedre end nogen andre, hvad målforskellen kan gøre, fordi vi (United, red.) har tabt mesterskabet på målforskel tidligere, siger Solskjær til BBC efter opgøret.

United-manageren havde også en kommentar til dommerens beslutning om at give udeholdets forsvarsspiller, Jan Bednarek, rødt kort på samme tid med, at han tilkendte United et straffespark.

– Reglen ved det andet røde kort bør blive afskaffet, siger Solskjær.

Derudover roste Solskjær blandt andet Mason Greenwood og Anthony Martial, som begge leverede en flot præstation efter en svær spillemæssig periode.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Rashford: Vi ville ikke tage foden fra speederen

Podcast: Bolsjestribet gennembankning, brevkasse og Everton-optakt